Cena za P910i???
- Glider
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 12:18
Cena za P910i???
Zeleo bih da kupim P910i ili da ga zamenim sa svoj 6630 u ekstra stanju i full pakovanju sa 512MB pa me interesuje koliko vredi polovan P910i???
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Malo manje od mesec dana, ali prvo je što mu se jako sviđa, a drugo što on svoje telefone ne prodaje
araphel, nemoj da nerviraš čoveka, on pita gde ima, a ne gde nema
I ja imam p900 (sa p910 softverom) koji prodajem sa 512MB karticom, ali i ja imam kupca, i to za 200 jura.
Samo ti poslušaj bladea_bre, i to je to.

araphel, nemoj da nerviraš čoveka, on pita gde ima, a ne gde nema

Samo ti poslušaj bladea_bre, i to je to.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
gargamel4, dobro si udomio fon...
Glider, trebao bi da obratis paznju i na neke druge oglase sem ovih ovde, a solidno resenje je da uzmes p900 koji je polovan oko 110-120e i da ga flesnes u p910, tak obi prosao povoljnije za nekih 50e. Neces nista izgubiti sem qwerty tastature koja ruku na srce nije bas vrhunska za kucanje.

Glider, trebao bi da obratis paznju i na neke druge oglase sem ovih ovde, a solidno resenje je da uzmes p900 koji je polovan oko 110-120e i da ga flesnes u p910, tak obi prosao povoljnije za nekih 50e. Neces nista izgubiti sem qwerty tastature koja ruku na srce nije bas vrhunska za kucanje.
5130+Koss the plug....
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
fain2daniel, a stvarno je mlohav qwerty na p910 .... samo ga gledam kako se uvija pod prstima i pitam se kada će da se podigne ona srebrna folija oko tastera...
Glider, ja sam p910 platio 190 evra - telefon, olovka i punjač (+ neke bezveze slušalice i ista takva futrola) .... e sad, možda je moglo i za manje, ali je fon stvarno besprekoran (verovatno je menjana maska), ekran je takođe potpuno očuvan, i ima garanciju do jula........ kao što rekoh, strpi se malo, biće je opet na oglasima .... ili vidi da kupiš a1000, ali je ona malo skuplja...
pozdrav...
Glider, ja sam p910 platio 190 evra - telefon, olovka i punjač (+ neke bezveze slušalice i ista takva futrola) .... e sad, možda je moglo i za manje, ali je fon stvarno besprekoran (verovatno je menjana maska), ekran je takođe potpuno očuvan, i ima garanciju do jula........ kao što rekoh, strpi se malo, biće je opet na oglasima .... ili vidi da kupiš a1000, ali je ona malo skuplja...
pozdrav...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
fain2daniel, cuo sam da ima neka fora, kao otvoris pred kurirom paket isprobas aparat, i ako je sve OK placas otkupninu.
b_udder, a sta bi ti vise hteo da dobijes uz telefon? Pa ona dock station za sinhronizaciju je toliko spora da treba dobrih par minuta da se prebaci mp3 pesma, sto je zbilja presporo...a kako telefon podrzava izmenu kartica "na zivo" tako da citac kartica pretstavlja najbolje resenje.
b_udder, a sta bi ti vise hteo da dobijes uz telefon? Pa ona dock station za sinhronizaciju je toliko spora da treba dobrih par minuta da se prebaci mp3 pesma, sto je zbilja presporo...a kako telefon podrzava izmenu kartica "na zivo" tako da citac kartica pretstavlja najbolje resenje.

5130+Koss the plug....