tonski zapis umesto "zvonjenja"

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
yz1pm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 12. Nov 2004. 13:50

tonski zapis umesto "zvonjenja"

Post od yz1pm »

Nov sam na Forumu pa nisam siguran dali je ovo prava grupa za ovo pitanje:Zna li neko koji modeli (novijih) telefona imaju mogucnost usnimavanja tonskih poruka direktno preko tel.odn.mikrofona tel. a koje se kasnije mogu koristiti kao indikacija poziva"zvonjenje" umesto melodijica (postojecih ili snimljenih).Od starijih modela znam samo da tu opciju ima Sony J 70.Bio bih vrlo zahvalan na odgovoru,ili preporuci na kom delu foruma bih mogao da postavim ovo pitanje? Misko

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Mogu svi Symbian telefoni, a i mnogi drugi modeli serije 40 npr. , da ne nabrajam sad. Mada zvucnici telefona ipak nisu dovoljno kvalitetni da to moze da zvuci perfektno. Od serije 40 cu izdvojti 3300 model, koji je pravljen za muziku. Mnogi modeli sad mogu da pustaju i mp3 kao zvono. I da, mislim da si ubo dio foruma. :wink:

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

JA imam Simens ST55 i on ima mogucnost snimanja glasa 10 sek i radi kao melodija! Nema spikerfon pa se losije cuje ali sve u svemu radi i ja sam zadovoljan!
Ali nisam zadovoljan sto nema Javu i zato ga sad prodajem!
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Svi noviji se, nokia i siemens telefoni mogu da pustaju audio zapis kao melodiju, doduse to se uglavnom lose cuje, ali je moguce.

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Većina nokia, SE, siemens to sam imao i to znam. :idea:

Odgovori