Zasto je tako jeftin??!!
E,da,serija x55 je poslednja pristojna koju je Siemens napravio - m55,s55,c55,sve su to dobri telefoni.Posle ovih fonova poceli su da prave sve losije i losije aparate.Vec za sledece sto su proizveli - mc60,c60,c62,cfx65,c65 itd. nisam ni od koga cuo reci pohvale.Inace sam procitao na nekom sajtu da su im u to vreme otisli mnogi bitni ljudi - programeri,inzenjeri itd.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
pilgrim, secas se fame oko C55 telefo je imao JAvu i dobru polifoniju za to vreme a bio jeftin...Da steta sto je Siemens propao...Ali ogromna je to firma,jedna od najjacih na svetu...ne manjka njima para....sad ce saradnja sa Nokiom u sferi mreza i telekomunikacija...
A mislim mc60....i ovi C60 i C62...Aj c65 tu i tamo je josh inajbolji od te gomile....
A mislim mc60....i ovi C60 i C62...Aj c65 tu i tamo je josh inajbolji od te gomile....
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Da,c55 je u svoje vreme bio best buy,stvarno puno funkcija za malo para.Posebno mi se svidjalo ono podesavanje vibracije - na njemu sam to prvi put video.Meni je zao Siemens-a iz samo jednog razloga - volim iskljucivo monoblok fonove,a oni su uglavnom takve proizvodili(retko koji slajder i preklop),S i M serije su im bas mocno izgledale!
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
Eto vidis slazemo se u necem....Definitivno izgled monoblokova!!! Imali su oni ok dizajn...Ok sad je vreme za neke druge igrace...Ja cu mozda josh da probam sa SXG75 cisto da me mine zelja i da probam poslednji cist Siemens
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona