Povratak izbrisanih slika

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Delete
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 18. Feb 2006. 00:21

Povratak izbrisanih slika

Post od Delete »

Hmm...nisam bas plavusa, ali nisam ni daleko od toga :)
Izbrisala sam neke jako bitne slike sa telefona, tj. bile su na MMC kartivi u 7610, postoji li neki "siguran" program pomocu kojeg ih mogu vratiti?

bubreg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 14. Jan 2006. 23:17

Post od bubreg »

Zavisi u kojem ti je formatu bila formatrirana MMC kartica i da li si vec presnimavala nove podatke na kartici...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Digital Pictures Rescue 2.0.1.5
8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Delete
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 18. Feb 2006. 00:21

Post od Delete »

bubreg napisao:Zavisi u kojem ti je formatu bila formatrirana MMC kartica i da li si vec presnimavala nove podatke na kartici...
Pretpostavljam da je u pitanju .jpg format, buduci da sam fotografisala preko telefona i da sam greskom izbrisala tih 40 slika, a ostale su jos na kartici...nakon te greske, kad sam obrisala slike, nista vise nisam radila.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Probaj sa nekim programom za komp tako sto ces program skinuti sa sajta www.download.com a zatim tu istu karticu ubaciti u card reader i pokusati da spasis sve podatke ali uspesnost je nekih 70 posto niko ne garantuje da je moguce sve povratiti....to je mnogo bolje i sigurnij euraditi nego direktno pokrenuti program sa fona...barem sam ja tako radio pre na k750....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Nije te pitao u kom formatu su slike bile nego u kom si formirala karticu?FAT ili FAT32...Ajde javi da li si uspela neshto da uradish..

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Delete, Digital PhotoRescue Pro 4.0.165 8)
Digital PhotoRescue Professional recovers lost data from a whole host of multimedia devices - from digital cameras to PDAs and mobile phones. PhotoRescue Pro supports CompactFlash cards (type I/II), IBM Microdrives, SmartMedia cards, MultiMedia cards (MMCs), Secure Digital (SD) cards, Memory Sticks, and any other storage devices (of course, "normal" Hard Disks and Floppy Disks too).

Modern cameras and other digital devices allow files to be erased and the space on the media reused. Through momentary carelessness, valuable pictures can be lost in an instant. The media can also be bulk-erased or formatted, removing everything from the storage media. Now, you won't loose it all because somebody clicked the wrong button.
features
- Recovers deleted and corrupted files
- Recovers data from formatted media
- Recovers data from corrupted media
- Supports all image file formats
- Supports all formats of media used by digital cameras
- Works with all Digital Still Cameras and card readers
- Easy to use, intuitive wizard-driven interface
- Supports all Windows versions, including Windows® 95/98/ME and Windows® NT/2000/XP/2003

- and many more!
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

Post od loshmy »

ja sam greskom obrisao video sa sajma automobila snimao sam neku tojotu koja u gepeku ima muzicki sistem za dj-a i strasan souraund sistem i sad bih nekako to da povratim
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

bubreg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 14. Jan 2006. 23:17

Post od bubreg »

loshmy, znas kako, stavi kaziprst na koren jezika i povratićes i video i sve sto budesh mogao :D

Salu na stranu moderator vam je dao solidan program ako vam ne uspe javite se opet dacu vam ja jedan drugi koji mi je spasao 70 mb fotografija 8)

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

Recover My Files v2 koristim ga da povratim fajlove sa pc pa kad stavim da se telefon ponasa kao mem. card mogu da povratim i slike muziku itd.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

megatron, to taj program sam ja imao nisam nikako mogao da se setim imena....btw sigurnije je preko card readera barem ja tako mislim....Delete, javi sta si uradila.....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Odgovori