Najcudniji nacin na koji vam je fon riknuo

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Najcudniji nacin na koji vam je fon riknuo

Post od Milos!1! »

Da cujemo koji su najcudniji nacini na koji su vas stradili mobovi? Evo da pocnem,meni je telefon upao u WC solju,i sta vise,ziveo je jos par dana posle toga... :oops:

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

nikad mi nije riknuo fon, nikad mi ga nisu ukrali, nikad ga nisam izgubio, nikad se nije ni pokvario.poz
There is no knowledge that is not power

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

Post od loshmy »

igortiuza zasto stalno moras biti ozbiljan :shock: daj malo se nekad nasali a nemoj apisati poruku samo da bi ih imao vise napisano nema logike :P meni nijedan fon nije riknuo al je mom caletu upao u wc solju a on je greskom pustio vodu!!!telefon mrtav :wacko:
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa da vidimo, i nije bas bio cudan nacin, gadjao sam brata njegovom 5110, i pogodio zid (barem nisam morao da 5 dana ribam klozete :lol: ) i telefon je na cudan nacin ispustio dushu i mislim da se preselio u vecna lovista. Mitsubishi Trium, pocelo je sa gubljenjem mreze 1-2 puta nedeljno, a sada uopste ne moze da nadje mrezu. A nisam napomenuo da mu je i maskica volsebno pukla, verovatno od naslanjanja na zid (stajao na boku). Nokia 3300 iako jos radi (kod devojke je kao sekundarni fon) cesto nece da zvoni MP3 melodijama. A onda se samo resetuje. Jos nije geknuo, ali sve mi smrdi na to da nece jos ni dugo. Mada se ovako kilavi vec godinu i po.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,telefon mi nikad nije riknuo...Uvek sam uspevao da ih ozivim nekako,neki su bili u moru,wc-u,u chashi coca-cole,bili olupani o zid,padali sa raznih visina ali nijedan nije riknuo a da posle nije mogao da se popravi koliko se ja secam! :)

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

loshmy dobro ajde :D

video sam jednom kako je telefon od ortaka riknuo - debil je bio ubedjen da Siemens M35 ima iste karakteristike kao ericsson R310(jedini telefon koji je moguce nositi u dzunglu) a tada je M35 bio bash ono, fensi i skup - i debil se kurcio pred ribama i stavio ga u cashu punu viskija i leda! i kao, kaze jednom ortaku - pozovi me!! ovaj ga zove, a mashina vice - mob pret nije dostupan ..

hahahah, valjao sam se od smeha, a ove ribe su otishle i smuvale se sa nekim likovima koji su furali 8210ke i onaj soni shto je prvi imao Mp3, valjda Z7 (pricamo o sponzorushama koje su se tad malo vishe lozile na fonove )
There is no knowledge that is not power

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Ja sam se jednom iznervir'o i omlatio Siemens C65 od asvalt, i nećete vjerovati, ali crk'o je! :lol: :D :) :wink:

Prije 4-5 god. mom ujaku je iz džepa od košulje nokia 6150 8) 8) upala u šerpu(ne sjećam se šta je bilo šerpi)

Isto tako davno, dok se pekla rakija 8) 8) 8) 8) , kumu je siemens c35 upao u "džibru".

A NAJJAČE OD SVEGA, roštljao ja prošlo ljeto s nekim drugovima kod jedne rijeke, u u po' frke neko dobaci: "ode gajba"!! I jedan moj drug je skočio u vodu da hvata gajbu sa SE K700i (starim 7 dana) u džepu. A tad je K700i bio preko 150eura.
I Bog je Srbin...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Meni takodje nije telefon crko,ali ima jednu zanimljivost,to jest malo foliranje,naime dok sam imao ericsson r310 (narodski poznata-ajkula) cesto sam ga stavljao u kriglu punu piva,pa me zovu a pivo peni li peni....elem to su bili dani mladalackog ludila,e taj telefon mi je nazalost ukraden,ali sta je sve pretrpeo - boze sacuvaj!!!! Laka mu crna zemlja
D500&E71

daky
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 04. Apr 2007. 22:01
Kontakt:

Post od daky »

pao mi je sa 5 sprata na travu ali samo se maska polomila sve ostalo je sljakalo :D e da i jednom mi je keva oprala telefon u ves masini to je bio katastrfalan potez nec da pricam o posledicama :shock:

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

heheheheheheh e nasmejah se sve gore od goreg,ja sam samo jednom imao takvu frku sa telefonom..bese 3310,prvo je upao u sarmu (jedva je ostao u funkciji posle mesec dana u servisu) i na kraju su mi ga ukrali iz hotelske sobe :cry:
<<<Black N96>>>

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Ja sam r310 dusu vadio... zanimacija je bila da se kladim sa ortacima da smem da ga tresnem o plafon pa da padne na pod i posle ih pozovem kao dokaz... koliko sam para namlatio... :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D A bio je star samo 2 dana kad sam ostavio na vratima gepeka kod caleta,a on zatvara li zatvara,i ne provaljuje da lupa telefon! jedino se ogulio tad... carski mob... :D

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Moj profesor fizičkog je imao taj mob. i kao iznervira se i omlati ga o parket..... 8) 8)
Naravno nikad mu ništa nije bilo.........
I Bog je Srbin...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Pa kazem vam ja,to je bio neunistiv telefon,pored njega bila je i nokija mislim 6250 koja je bila sve blindirana,nju nisam imao,ali takodje je mogla da prezivi sve i svasta!
D500&E71

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

he he evo da dodam kupio sam tad anovi novcijati siemens m65 kao otporan na prasinu i tako to ....onda sam hteo bas da probam da li kada mu stavim sve zastite moze da se >kupa> hehe i verovali ili ne moze.Onda pozovem ja brata kod mene igramo Mafia igru oina tabla kad trebas da se trkas i nikako nisam mogo da je predjem iz 10 puta kao ostalo mi jos 1 krug i pred cilj ja se slupam onda udri po testaturi sve se treslo kad ja posle primetim sok mi se prosipao po telefonu i brze bolje da ga operem i da se pohvalim bratu perem ja perem kad primetim nisam mu stavio zastitu!! he he mpzete da zamislite kakav slog mada i posle je radio aliu nekako ......pokislo :)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Dzoni pFc
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 28. Nov 2006. 16:07

Post od Dzoni pFc »

LOL :lol:
Meni nikad nije crko' mob (da kucnem u drvo :unsure:), ali pre dve godine, meni autobus otisao, i ja satro da ga stignem, kad ono ja cujem Tras, bam, tgggg. Okrenem se....Kad ono :blinky: meni zamalo tel nije upao u kalenizaciju :wacko:

Srecom sve je bilo OK, samo sto mi je malo...malo vise maska naprsla...
(To je bila moja krivica, stavio sam tel u mali dzep...)

E da, telefon je Nokia 6630..U to vreme bio je hit (decembar 2005-te)

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Juce mi se desio incident sa n70 i soljom kafe...Da ne objasnjavam u detalje,ali u pitanju je ona velika solja(za caj),koju ja koristim za moju redovnu duplu dozu kafe...Uglavnom,nesrecnim spletom okolnosti,n70 je naglavacke upala u solju(bilo je za jos 3 "srka" + "soc") :oops: ...Skocio sam kao oparen - jeste da mi je zelja da nabacim crnu masku,ali ne na ovakav nacin :shock: :o !!!Neka trecina telefona bila je crna i vlazna(do trecine ekrana) :cry: !Brze bolje sam iskljucio fon,skinuo poklopac,obrisao nekom krpom sav "soc" koji je preostao,ukljucio fen i susio fon,posebno deo koji je najvise i nastradao - zvucnik).Elem,da se pohvalim,telefon i dalje radi,zbog pravovremene intervencije 8) :D :wink: !!!
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Dzoni pFc
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 28. Nov 2006. 16:07

Post od Dzoni pFc »

Hahahahahahha :lol: Nokia N70 coffie edition :D

(Izvini brate, nemoj da se ljutis ali ovo je jace od mene) :lol:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

nije bas riknuo ali vredi pogledati. e780 je u pitanju (ili ustima) :P :P :lol: :lol:

http://rapidshare.com/files/26217941/Bj ... 7.3gp.html
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Ali moj kum je najjaci,dobio prosle godine telefon od kompanije n6280 nov nije skinut sa mreze(pre njega je imao staaaari 3310)...medjutim navije budilnik,zvoni mu ujutru iiii.covek uzme fon da navije da ga probudi za 10 minuta i stavi ga u casu vode(koja je nesrecom bila puna)na stocicu...uspavao se za posao riknuo mu fon...voda koja je iscurela iz case pala je na bazu fixnog telefona koji je takodje crko....naravno sad i dalje ima stari 3310 koji je neunstiv....could you believe it?!?!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Сва среча па ми се то није баш дешавало. :) Дал због тога што пазим на телефон или... :uhuh:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Odgovori