Koliko imate sms-ova u telefonu i zasto?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Koliko imate sms-ova u telefonu i zasto?

Post od loki13 »

Kao sto i naslov teme glasi,pitanje je prosto?(ideja mi je dosla sa subforuma nokia/6233)
Dakle koji su glavni razlozi cuvanji svih ili brisanja svih porukica,i koji je najveci broj da ste imali u telefonu?
D500&E71

daky
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 04. Apr 2007. 22:01
Kontakt:

Post od daky »

Pa ja ne preferiram cuvanje porka brisem svakodnevno jer mrzim da mi neko cita po telefonu ,a svi traze da vide sta imam od slika klipova ... tako da unistavam sve dokaze :P:P:P a poruke koje cevam su iskljucivo neki dobar vic,prozivka i tako to...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

nemam naviku da cuvam poruke, pozive ili tako nesto u telefonu...jednostavno kada mi stigne nesto, procitam i obrisem jer mi ne sluzi nicemu vise...pozz 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa kako kad,pre sam chuvao po 500-1000 poruka jer sam ih bash mnogo,mnogo slao dnevno pa me mrzelo da brishem stalno poruke a i ponekad su mi zatrebale za neki "dokaz" i u izvaljivanju nekih lazi,hehe..Ali to je bilo pre,sad ne shaljem bash toliko tako da ih uglavnom sve brishem kad god mi je dosadno ili kad mi se napuni 20-30 poruka... :wink:

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Ja to sve brisem cim procitam,bas zbog toga da mi ne citaju poruke kako je naveo gore daky,a ranije kad se setim bilo je u inbox-u i po 1000 poruka al onda je brate mnogo spor telefon...kad bi sve poruke cuvao bilo bi gadno jer sam za 5 meseci poslao 3178 poruka (tj do danas) 8)

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

imam 10-ak koje su mi nešto spec. ili koje mi za nešta trebaju, ostalo brišem čim pročitam...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

kao klinac sam cuvao samo one koje su imale neku sentimentalnu vrednost a sada se sve brise cim se setim...svakih par dana leti u kantu poslato,primljeno,mail isto poslato,primljeno 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sve po citanju leti. Imam 2 poruke koje su mi stvarno simpa i koje cuvam i 2 MMS-a. To je sve. Sent items brisem kad se setim, kao i delivery reports.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

miodrage, pa mozes da namestis da se ne cuvaju poslate poruke,tako sam ja i ne brinem dal imam nesto u "sent items" ili ne...pozzz 8)

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Sent opcija mi je iskljucena tj. ne pamti mi poslate poruke, delivery brisem kad se setim, a inbox-u imam dosta poruka oko 750, zato sto volim brojeve i zanimljivo mi je da vidim datum poruke i vreme, recimo imam u 6150 poruke iz 2001 godine, naravno da su to poruke od posebne osobe, hocu da vidim kako se ponasa telefon sa toliko poruka, lako je kamen baciti u Dunav ali ga je tesko izvaditi, a to znaci da je najlakse izbrati opciju mark all i onda samo delete 8)
Ne kaze se bez razloga koliko ljudi toliko cudi, i zato ne razumem kad se neko cudi zasto neko cuva poruke ili brise kakav bi svet bio kad bi svi isto razmisljali, neko voli mercedes a neko renault ... 8)
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Uglavnom ih pustim da stizu i stizu i stizu... A onda jednog dana uradim mark all i obrisem (kad ih bude oko 200-300) Neke koje mi se svide prebacim u poseban folder pa posle na komp, da za 30god imam cega da se prisecam i da se smejem! :D

PozZ

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Znam da ima opcija za sent messages, ali to namerno drzim ukljuceno, jer se desi da mi ponekad ista poruka zatreba za slanje na vishe brojeva, a u razlicitom vremenskom intervalu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Trenutno imam 733 poruke na telefonu a razlog? Jednostavno me mrzi da ih obrisem i hocu da naguram do 1000 da vidim da li ce fon nesto usporiti ili zabagovati ili tako nesto slicno. 8)
and justice for all...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pre sam cuvao neke poruke,ali sad sve brisem.Nego sad na MC60 imam 55 poruka tacno,ali me mrzi da brisem,vecina su izvestaji i neke glupave poruke :)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

smart_girl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Jan 2007. 15:26

Post od smart_girl »

ja nikada nisam cuvala poruke jer mi je glupo da imam 200 poruka :wacko: na mobu koje mi ne trebaju, necu ja da precitavam ono sto vec znam. Ali ako dobijem neku extra poruku nju naravno da cuvam!! 8)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Ne cuvam poruke najvise zbog toga sto kad dam nekom telefon da ga cacka,on obavezno krene da prelistava inbox! :dry:
Obicno mi se napuni inbox na nekih 10-15 poruka i posle toga pada "delete all"! :)
korki napisao:neko voli mercedes a neko renault ... 8)
:P 8)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

od prilike na 800-900 komada radim msgstore na komp da bi na kraju godine sumirao koliko sam potrošio samo na sms...
to prebacivanje sa moba na kompš radim na svaka dva meseca
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Uvek brisem,tj unistavam dokaze... :D najvise mrzim kad mi neko cacka po telefonu i cita poruke koje ne bi trebalo :angry: inace imam folder gde drzzim sve potrebne poruke(posebne)al on je pod sifrom pa cik nek neko udje :P :P

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Inbox 0, Drafts 0, Outbox 0, Sentitems 0, Saveditems 11 (11 templata i užasno me nerviraju :disgust: ), e-mail 0 :) -Sve se briše, clear all bre!!! :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Vlada Zem, a zar te Template messages ne možeš da obrišeš?... :unsure: ...Ja sam kod mene to obrisala... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori