Top 10 koncept telefona!
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Top 10 koncept telefona!
click here ,poshto nemam vremena trenutno da sve to pojedinachno okachim ovde,pogledajte telefone na linku pa ostavite komentare ovde... 

"2. Sony Ericsson Concept Phone RULA !!! Stvarno je EXTRA !!!" dok "9. CUin5 Concept Cellphone" je naj s**t!!!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Koliko mi se cini od ovih deset prototipova najblizi serijskoj proizvodnji je SE,ipak to je najbolji pokazatelj daljeg razvoja u SE,gde ce ici na sve manju debljinu kucista (npr k750 20mm => k610 16mm => k550 14mm => w880 9 mm) i na exclusivu,ipak neko mora da pomuti racune nokiji 8800!
Ostali prikazani modeli su malo dalja buducnost!
Ostali prikazani modeli su malo dalja buducnost!
D500&E71
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja cu opet morati da kontriram svima, ali sta fali telefonima koji se uvijaju? Mislim SE je ok, iako licno ne volim tu firmu kao sto nisam voleo Sony (sto se tiche telefona), niti Ericsson pre nego sto su se spojili. Slazem se da je fon najblizi serijskoj proizvodnji, ali mi deluje obicno. Mnogo mi se vishe svidja Aeon concept, i veliki sam Nokijin fan. Nije losh ni Archive od Nokije, br1, na sajtu.
Posebno mi se dopao broj 5, izgleda EXTRA. A br10, ona narukvica je odlican poklon za voljenu osobu... Mislim da ce to da bude veliki hit jednog dana.
Posebno mi se dopao broj 5, izgleda EXTRA. A br10, ona narukvica je odlican poklon za voljenu osobu... Mislim da ce to da bude veliki hit jednog dana.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Meni se najvise svidja Aeon, a u stopu ga prati SE sa drugog mesta
mada ni onaj Black box nije za bacanje...
Imam jednu ideju, ajde da napravimo online peticiju, pa da sakupimo 50.000 potpisa, i da posaljemo to nokii i SE-u pa da stvarno naprave te telefone
PozZ
ps Mozda mi kao zacetnici peticije dobijemo besplatne primerke

Imam jednu ideju, ajde da napravimo online peticiju, pa da sakupimo 50.000 potpisa, i da posaljemo to nokii i SE-u pa da stvarno naprave te telefone

PozZ
ps Mozda mi kao zacetnici peticije dobijemo besplatne primerke

- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
Idemo redom:
10. Narukvica - debilno!
09. CUin5 - Zanimljivo, ali i glupo.
08. Snake phone - ne znam kako pričati s onim?! Vjerovatno se treba nekako nalaktiti...
07. Dark Label Retroxis Phone - ODLIČAN TELEFON!!! Meni najbolji poslije SE.
06. Onyx Concept Phone - Slično Nokia "savitljivim televonima - nekima super, nekima ne! (meni ne!)
05. Black Box Concept Phone - Zanimljiv tel. za ljepši pol.
04. NEC - glupost
03. Nokia Aeon - Predivan tel. recimo naslijednik Scirroco
02. Moj favorit - najbolji od ponuđenih Sony Ericsson concept
01. Ovo bi trebalo biti nešta kao comunicator...
Zaključak: 2,3,7, jednom rječju GENIJALNO

10. Narukvica - debilno!

09. CUin5 - Zanimljivo, ali i glupo.

08. Snake phone - ne znam kako pričati s onim?! Vjerovatno se treba nekako nalaktiti...

07. Dark Label Retroxis Phone - ODLIČAN TELEFON!!! Meni najbolji poslije SE.

06. Onyx Concept Phone - Slično Nokia "savitljivim televonima - nekima super, nekima ne! (meni ne!)

05. Black Box Concept Phone - Zanimljiv tel. za ljepši pol.
04. NEC - glupost
03. Nokia Aeon - Predivan tel. recimo naslijednik Scirroco
02. Moj favorit - najbolji od ponuđenih Sony Ericsson concept
01. Ovo bi trebalo biti nešta kao comunicator...

Zaključak: 2,3,7, jednom rječju GENIJALNO
I Bog je Srbin...
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
Moj favorit je definitivno SonyEricsson,jer dizajn me makar malo podseca na omiljeni telefon iz nekih proslih dana, Ericsson T 28.Jos kad bi bio isti preklop na ovom prototipu
,nema veze sto nema kolor ekran.
Nokia je takodje veoma zanimljiva,kao i oni Black Box i Onyx, ostalo i nije nesto,previse je futuristicki, jos svet nece biti spreman na tako nesto...
E a provalite terminologiju jos: Synaptics’ Clearpad transparent touch-sensitive capacitive sensor.

Nokia je takodje veoma zanimljiva,kao i oni Black Box i Onyx, ostalo i nije nesto,previse je futuristicki, jos svet nece biti spreman na tako nesto...
E a provalite terminologiju jos: Synaptics’ Clearpad transparent touch-sensitive capacitive sensor.

10. Оvaj model je u fazonu: vidi šta mi sve sa 3D studijom umemo. A ko bude napravljen biće prodat u 28 primeraka, ostali će ćame ćekajući.
9. Poenta je samo kako bi mogla da izgleda nekonvencionalna tastatura, ali bez razrade, jer nema ni prorez za punjenje, ni display, i ceo je u dugmićima, pa se tastatura ponavlja 4-5 puta bespotrebno.
8. Simpatično izgleda a ne služi ničemu, osim na fashion weeku (koji ćemo telefon danas da obučemo).
7. Very stylish, very thin, very cool. Seducting black.
6. Good loocking toy.
5. Veoma mi se svideo, možda i najbolji model. Originalan skin za meni, samo su odabrali pogrešnu firmu, jer se ista gasi.
4. Pointless. Čemu ovako dugačak telefon, sa dva identična displaya? Samo da bi se lepo obmotao oko šipke? Da je samo onaj donji (iskorišćeni) deo, bio bi odličan.
3. Nice one. Naslednik e50
2. Hmmmm, a na koju foru se pregledaju slike na monohromatskom displayu? Ok, lep je što je tanak i to sve, ali poklopac za kameru mu je sa k800 (zato što tamo stvarno dobro izgleda), i OLED lepo izgleda, ali to očigledno baš i nije razađen koncept, nego više onako: vidite šta mi dizajnеri umemo ("....dezajneru di si...."
)
1. Nokia, but pointless again.

9. Poenta je samo kako bi mogla da izgleda nekonvencionalna tastatura, ali bez razrade, jer nema ni prorez za punjenje, ni display, i ceo je u dugmićima, pa se tastatura ponavlja 4-5 puta bespotrebno.
8. Simpatično izgleda a ne služi ničemu, osim na fashion weeku (koji ćemo telefon danas da obučemo).
7. Very stylish, very thin, very cool. Seducting black.
6. Good loocking toy.
5. Veoma mi se svideo, možda i najbolji model. Originalan skin za meni, samo su odabrali pogrešnu firmu, jer se ista gasi.
4. Pointless. Čemu ovako dugačak telefon, sa dva identična displaya? Samo da bi se lepo obmotao oko šipke? Da je samo onaj donji (iskorišćeni) deo, bio bi odličan.
3. Nice one. Naslednik e50

2. Hmmmm, a na koju foru se pregledaju slike na monohromatskom displayu? Ok, lep je što je tanak i to sve, ali poklopac za kameru mu je sa k800 (zato što tamo stvarno dobro izgleda), i OLED lepo izgleda, ali to očigledno baš i nije razađen koncept, nego više onako: vidite šta mi dizajnеri umemo ("....dezajneru di si...."

1. Nokia, but pointless again.