Top 10 koncept telefona!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Top 10 koncept telefona!

Post od Dexter »

click here ,poshto nemam vremena trenutno da sve to pojedinachno okachim ovde,pogledajte telefone na linku pa ostavite komentare ovde... :)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

"2. Sony Ericsson Concept Phone RULA !!! Stvarno je EXTRA !!!" dok "9. CUin5 Concept Cellphone" je naj s**t!!!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

A cekjte jer ti telefoni postoje ili to oni osmisljaju te koncepte?

Hmmm zanimljivo je a dobri su oni sto se uvijaju !
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Extra je onaj SE al malo podseca taj mehanizam na 8800,touch je bas lepo uradjen,lep telefoncic...pozzzz 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A šta fali onoj petici? Baš je dobar.

Stelle, jei ti ozbiljan :wacko:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Koliko mi se cini od ovih deset prototipova najblizi serijskoj proizvodnji je SE,ipak to je najbolji pokazatelj daljeg razvoja u SE,gde ce ici na sve manju debljinu kucista (npr k750 20mm => k610 16mm => k550 14mm => w880 9 mm) i na exclusivu,ipak neko mora da pomuti racune nokiji 8800!
Ostali prikazani modeli su malo dalja buducnost!
D500&E71

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

na listi je naj naj SE tj No:2 mada ni aeon nije za bacanje kao i NEC koji ce biti hit ako zazivi koncept
8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

Slazem se da Sony Ericsson najlepse izgleda, i ovaj model ce definitivno da razbije ako izadje na trziste!!!! A Nokiu Aeon sam video jos davno u nekim novinama i ona ne izgleda lose!!!....... 8)
.::HTC Desire Z::.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

svaka cast SEu, mislim da je to najlepsi telefon ikad napravljen...
nokia je isto ok i dark label mi je isto super
ovo ostalo :uhuh: je manje vise cista glupost i zavlacenje... telfoni koji se uvijaju i sl, u opste mi se ne svidja

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Iako nisam neki ljubitelj SE-a,ako ovaj izadje na trziste ide meni udzep,to je sigurno!stvarno je extra fon,nemam rec :ohmy: i... sve ostalo je manje vise glupo...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja cu opet morati da kontriram svima, ali sta fali telefonima koji se uvijaju? Mislim SE je ok, iako licno ne volim tu firmu kao sto nisam voleo Sony (sto se tiche telefona), niti Ericsson pre nego sto su se spojili. Slazem se da je fon najblizi serijskoj proizvodnji, ali mi deluje obicno. Mnogo mi se vishe svidja Aeon concept, i veliki sam Nokijin fan. Nije losh ni Archive od Nokije, br1, na sajtu.
Posebno mi se dopao broj 5, izgleda EXTRA. A br10, ona narukvica je odlican poklon za voljenu osobu... Mislim da ce to da bude veliki hit jednog dana.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Meni se najvise svidja Aeon, a u stopu ga prati SE sa drugog mesta :) mada ni onaj Black box nije za bacanje... ;)

Imam jednu ideju, ajde da napravimo online peticiju, pa da sakupimo 50.000 potpisa, i da posaljemo to nokii i SE-u pa da stvarno naprave te telefone :D :lol: :D

PozZ

ps Mozda mi kao zacetnici peticije dobijemo besplatne primerke :lol:

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Idemo redom: :roll:

10. Narukvica - debilno! :wacko: :wacko:
09. CUin5 - Zanimljivo, ali i glupo. :|
08. Snake phone - ne znam kako pričati s onim?! Vjerovatno se treba nekako nalaktiti... :disgust:
07. Dark Label Retroxis Phone - ODLIČAN TELEFON!!! Meni najbolji poslije SE. :roll:
06. Onyx Concept Phone - Slično Nokia "savitljivim televonima - nekima super, nekima ne! (meni ne!) :P
05. Black Box Concept Phone - Zanimljiv tel. za ljepši pol.
04. NEC - glupost
03. Nokia Aeon - Predivan tel. recimo naslijednik Scirroco
02. Moj favorit - najbolji od ponuđenih Sony Ericsson concept
01. Ovo bi trebalo biti nešta kao comunicator... :|

Zaključak: 2,3,7, jednom rječju GENIJALNO
I Bog je Srbin...

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Ma ona zmija je samo za savitljive,moras ruku da savijes oko glave da bi pricao... :D :D :D jel onaj CUin aim ekran uopste?!?!?!

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

2. Sony Ericsson od svih izgleda najelegantnije, najlepse, uskoro cemo i imati priliku da ga da drzimo u ruci :D a ovo ostalo su totalni promasaji :uhuh: :uhuh: :disgust: mada videcemo ..nikad se ne znam :wacko: :wacko: :wink: :lol: :lol: :D
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

SE naravno, mada Blackbox izgleda :) (postovao njegove fotke pre par mes.). UBEDLJIVO najgluplji koncept je CUin5 :lol: :lol: , nema premca i pored ha,ha "narukvica".
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Zamislite da uzmete onu No.10 narukvicu da na ulici pričate.. :D :D :D :D :D
Svi bi vam crkli od smijeha.
I Bog je Srbin...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Moj favorit je definitivno SonyEricsson,jer dizajn me makar malo podseca na omiljeni telefon iz nekih proslih dana, Ericsson T 28.Jos kad bi bio isti preklop na ovom prototipu :wink: ,nema veze sto nema kolor ekran.
Nokia je takodje veoma zanimljiva,kao i oni Black Box i Onyx, ostalo i nije nesto,previse je futuristicki, jos svet nece biti spreman na tako nesto...

E a provalite terminologiju jos: Synaptics’ Clearpad transparent touch-sensitive capacitive sensor. :wink: :wink: :wink:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

10. Оvaj model je u fazonu: vidi šta mi sve sa 3D studijom umemo. A ko bude napravljen biće prodat u 28 primeraka, ostali će ćame ćekajući.

9. Poenta je samo kako bi mogla da izgleda nekonvencionalna tastatura, ali bez razrade, jer nema ni prorez za punjenje, ni display, i ceo je u dugmićima, pa se tastatura ponavlja 4-5 puta bespotrebno.

8. Simpatično izgleda a ne služi ničemu, osim na fashion weeku (koji ćemo telefon danas da obučemo).

7. Very stylish, very thin, very cool. Seducting black.

6. Good loocking toy.

5. Veoma mi se svideo, možda i najbolji model. Originalan skin za meni, samo su odabrali pogrešnu firmu, jer se ista gasi.

4. Pointless. Čemu ovako dugačak telefon, sa dva identična displaya? Samo da bi se lepo obmotao oko šipke? Da je samo onaj donji (iskorišćeni) deo, bio bi odličan.

3. Nice one. Naslednik e50 :D :D

2. Hmmmm, a na koju foru se pregledaju slike na monohromatskom displayu? Ok, lep je što je tanak i to sve, ali poklopac za kameru mu je sa k800 (zato što tamo stvarno dobro izgleda), i OLED lepo izgleda, ali to očigledno baš i nije razađen koncept, nego više onako: vidite šta mi dizajnеri umemo ("....dezajneru di si...." :lol: :lol: :lol: )

1. Nokia, but pointless again.

Odgovori