Cao evo hteo bih da pitam ako neko zna gde moze da se kupi u gradu mem.kartica kingston mini sd od 2 giga ili neka druga dobra firma i za koju lovu?
Pozdrav.
Pa evo ovako,malo sam sam procackao po netu i nasao nekoliko radnji (od kojih sam u jednoj i ja kupio pomenutu karticu)
poslacu ti na pp sve da ne razvlacim forum ovde...pozzzzz
ja cu samo da ti napomenem da ne kupujesh kingston ako je za Nokia telefon, jer se nokia "ne voli" sa kingstonom .. i to bash, i to shto veca memorija , veca nesaglasnost .. transcend ili PQI za nokiu...
Ukoliko nekoga zanima, ja sam danas nasao transcend-ovu minSD karticu od 2GB (80x) za 2300din sto mislim da je veoma povoljno za ovu brzu varijantu kartice, s'obzirom da je svuda drugde oko 3000din. Koga interesuje neka se javi na PP pa mu saljem adresu i tel prodavnice.
Igoritza, jel ti to pričaš generalno o Kingstonu ili o tom konkretnom formatu (što bi bilo čudno)? Na 6680 su mi dva Transcenda od po GB savršeno radila possao, a sada na e50 je Kingston (MicroSD), i takođe savršeno radi. Jesam ja to samo srećne ruke ili......? Ne verujem.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4 to sam procitao na blogu jednog nokjinog programera, da ne preporucuju kingston, a moj drugar se vec zali na micro SD na N73 (giga je u pitanje-u) tako da je prica zvanicna, provrena na jednom primeru shto se mene tice
Jel se isplati uzimati Transcend MMC RS DV od 512MB za oko 1400din? Jel to previse? Ima li negde jeftinije? S obzirom da sam iz NS-a moze i pouzecem ako neko radi s tim..
Ok ljudi hvala puno na odgovorima.Dobio sam telefone od nekoliko radnji i mislim da cu u sledecih par dana kupiti karticu od 2 giga.
Jos jednom hvala svima.
Pozdrav.
gallee, iako karticu jos nisam nijednom skroz napunio, za sada nema nikakve razlike izmedju nje i one od 1GB (sto se brzine rada tice). Ima oko 20-tak slika stotinak pesama i par epizoda serije konvertovanih preko smart movie-a i telefon radi istom brzinom kao i sa manjom karticom, nema cekanja ni na sta...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.