7.1 Surround Sound Phone!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

7.1 Surround Sound Phone!

Post od McLaren F1 »

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

It has a 7.1 speaker system which is supposed to deliver great treble and bass. From the pic, there appears to be 9 speakers. The phone features:

- 3.5 inch QVGA 260k color touchscreen
- transparent protective lid
- bluetooth stereo
- 2 mega pixel camera
- microSD support
- measures 119x64x16.5 mm
- weighs 118 grams
- comes with 2000 mAh battery
- Microsoft Windows Vista operating system (WTF?)

Zanimljiv telefon,pitam se samo kako li mu se cuje muzika preko zvucnika! :D

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

ma mozze da se cuje koliko god jako oce ali ja ti garantujem da se stereo bolje cuje na n73.. mrzi me da objasnjavam ali su neki to vec objasnjavali xx puta.. stvar je u razdaljini zvucnika i razdaljinu usiju..

ali izgleda ok, mislim specifikacije.
ali je ipak neka kineska akcija..

i da kazem da ovo po meni nije telefon sa zvucnicima no zvucnici sa telefonom, hehehehehehehehehe..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Ma naravno da telefon ne moze da napravi taj "surround" efekat,pre svega jer se svi zvucnici nalaze na jednom mestu,al sve u svemu lepa zamisao,ni specifikacije mu nisu lose,e sad koliko je kvalitetan... :unsure: :wink:

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Meni je ružan i djeluje mi kao Made in china.
I naravno surround da bi bio surround mora bidi postavljen 3 ispred 2 iza (5.1) odnosno 4 ispred 3 iza (7.1), stereo: jedan lijevo jedan desno...
Tako da je smiješno pričati o stereu/surroundu kod telefona, ali od viška zvučnika glava ne boli...
I Bog je Srbin...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ovako nesto bi mi se svidjalo :oops: . Oduvek sam voleo da telefon ima jake zvucnike, bash bih voleo da cujem ovu stvar.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

E ...be mi se baš za pokretni tranzistor (ok MP3), ali zato Windows Vista (šta god im to značilo, a ja mislim da znači samo Vista skin za WinMobile5 ili tako već nešto), 2000mAh bakterija, i TouchScreen su već nešto. Mada kad su ga već budžili baš su mogli i VGA da stave. E onda bi bio bruka. A inače 7.1 na telefonu je isto što i fića na F1 stazi (umoljavaju se patriote da ne brane sad Fiću jer ga nisam explicitno napao).

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

7.1 :? surround? :? . :dry:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

cista glupost.... zaista ne vidim kome treba ovako nesto? bas poredjnje kojie napravi gargamel4, kao ficja na stazi formule f1... :uhuh:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,chista glupost....Mislim ok je imati vishe zvuchnika zbog jachine zvuka,to mi se svidja ali 7.1 surround?! :?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja mislim da je ovo neka zaj**ancija, mislim pogledajte baterija 2000 mAh (ne znam za fon sa ovakvom baterijom - mozda sam samo neiformisan), i Vista OS (kako da ne). Budalastina u svakom slucaju, jer ti zvucnici NE MOGU da postignu Surround efekat. Kao sto je ovde napomenuto sve zavisi od razdaljine od usiju. A ovde toga nema da se rasprostire razlicito pa da ulazi u oba uha istovremeno sa razlicitih strana i sl. da sad ne ulazimo u domen audiologije.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

ja mislim da idu 7 komada u paketu, pa pravish surround tako shto ih postavish svugde po kuci, ili podelish rodbini, pod uslovom da zivite 7moro u gajbi :D

ma lozenje bre, ovo je kao ona moja tema o fake telefonima ... mogao bih da odem da napravim tamo neki 7.1 that actually works ;)
There is no knowledge that is not power

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

8) Akustika, a ne audiologija! 8)

EDIT: Igorica me je prestigao u pola klika, ovo se odnosi na Miodrage-a
I Bog je Srbin...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Windows Mobile Vista = Windows Mobile 6 :wink:
...shit happens... keep d smile!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Angel_Of_Darkness audiologija je nauka koja se bavi sluhom, i ispitivanjem sluha, a akustika rasprostiranjem zvuka. Delimicno jesi u pravu da sam ispustio akustiku, ali kako sam pominjao ushi, zato sam i spomenuo audiologiju. Sve je to nas dozivljaj rasprostiranja zvuka. Neko to cuje ovako, neko onako.
Kod ovog telefona, ne cujes nikako :lol:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

miodrage napisao:Kod ovog telefona, ne cujes nikako :lol:
A zasto onda prave telefon sa 7.1 sistemom ako ne mozesh da cujesh zvuk? :? :? :?

hhehehehe :D :D :) ;)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ovo bi trebalo premestiti u moju temu "Made in China" odma', jer tamo i jeste mesto ovom telefonu. Verovatno se prodaje na eBayu za nekih 200 evra... :dry:
Specifikacije su tako date da se napali neko ko se "razume" u Windows Vistu i 7.1 Surround zvuk, a nema pojma o mobilnim telefonima ko ja o definiciji nuklearne fisije :roll: :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Fisija ti je cepanje atoma uz oslobadjanje energije :D
Eto sad sam te prosvetlio i da mi dignes spomenik :P
Ma ovo je neki tezak fake, ili ako i postoji nema sanse da pruzi 7.1 surround. Sta sve nece napisati u reklamne svrhe.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

To ko one 5.1 slusalice...

Da mu je umesto tih smesnih zvuchnika recimo 3.4mpx camera sa af, pa wi-fi i jos umesto microSD obicne SD eeee, onda bi to bila druga pricha 8)
...shit happens... keep d smile!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

blade_bre, actualy Sorround sistem može da se postigne sa običnim sluškama, ali sa detajinijim objašnjenjem toga me sačekaj do sutra, dok ne konsultujem experta.

A ovo je ako ćemo da cepidlačimo 6+1, a ne 7+1, ali poenta svega je da se to marketinški prikaže kao nešto do jaja, a u stvari jedino što može je da da malo jači zvuk zbog broja zvučnika. Uostalom i sami ste videli koliko je ograničen taj so called 3D zvuk na N73. Ok, čuješ nešto, ali to nije ništa posebno. Uostalom da se ponovim: osim što se ne radi o mobilnom uređaju kao šo je to telefon, jel znate kakav Hi-Fi može da se kupi za 400-500 evra?

:)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

miodrage, jbg ja sam kuvar po struci, rekoh da se ne razumem :uhuh: :roll: :wink: ,da si me pitao sta je frapiranje, konkase, sotiranje, baterija, SSPL.... hehehe... onda da komedijamo :wink: :D :D

A sad malo o telefonu...nije fake,ali kao sto naglasih,mesto mu je u toj i toj temi,tako da nemojte previse da se palite...bre 8) Prosarajte malo eBay-om.

Odgovori