http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p1-1982.php moze i nova tema u vezi ovog p1 da se otvori mislim da je zasluzio

Premestio:gameforce
GPS je apsolutno neiskoristiv na n95,barem sto se mene tice,jer se placa!Dakle,nemoguce je koristiti ga besplatno,a meni na pamet ne pada da im dam na godisnjem nivou,cini mi se,nekih 70 evra,za koriscenje.Mnogo je bolja varijanta da das 80-90 evra za gps receiver,i zauvek ti traje,jos je i Nokia,kako bi ustedela parice,ugradila najgori gps chipset u n95...Da ne govorim o tome da se interni gps u n95 ne moze koristiti uz TomTom,koji jedini ima koliko-toliko solidno uradjenu mapu nasih krajeva.Meni kod P1 smeta ona nenormalna tastatura - citao sam review sa gsmarena,ljudi ni posle nedelju dana nisu mogli da se naviknu na rad sa njom...Sta mi jos smeta - nedostatak podrske za edge i hsdpa,jer su ovo danas "must have" tehnologije za svaki high-end aparat.Kao da SE sve vise zaostaje za Nokia-om na polju povezivosti,na moju veliku zalost...Masterokrata napisao:Ljudi koliko je ovo cudo u novcimaAko bude duplo niza cena od n95 onda i nece biti neki problem sto nema GPS