Odgovor SE na N95

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Odgovor SE na N95

Post od Andrijano »

Ljudi sta kazete na sony eicsson odgovor nokiii n95 p1
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p1-1982.php moze i nova tema u vezi ovog p1 da se otvori mislim da je zasluzio :D meni je bass dobar

Premestio:gameforce
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Osim što je onaj lik to tako prokomentarisao i formulisao, zašto i ti misliš da je ovo bilo kakva konkurencija N95? Tebi to liči na istu klasu? Ono je samo 3G naslednik M600, sa prefiksom P. Neću sad da smaram sa razilkama, ali potluno su različite koncepcije, i ne vidim kako su direktni konkurenti :uhuh:

:)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

zar ovo ne bi trebao da bude onaj p700 koga je već neko postovao?sve u svemu ovo mi se svidja tako da bilo bi lepo da se pojavi stvarno
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

mrzim SE iz dna duse
imao sam p990 i znam koje je to njesra od tel. ovo nece biti nista bolje uzas uzas uzas :uhuh:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

VeNoM, jeste to je M610i ili P700i ili sad P1i :wink: :roll: I ja isto ne vidim da je P1i odgovor na N95,ne znam po cemu tebi to lici na odgovor...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Daklem, ovo je P700.
Imace ekran od 16mil. boja, kameru od 3.2mpx sa autofokusom, wi-fi, 160mb interne memorije, 128 mb RAM-a (!), procesor na 208mhz sa najnovijim uiq symbianom 9.3.

To bi bila neka "fuzija" m600i i p990 sa poboljsanjem na kameri...

Probni modeli su se pokazali odlicno, zvanicno ce biti najavljen krajem maja, a u prodaji ce biti ko zna...

:wink:

P.S. Vidim specifikacije se ne slazu sa ovim sto sam rekao. Well 'moji' podaci su sa nekih foruma od pre nedelju dana ili sl. tako da,.... ko ce ga znati ko je u pravu. Videcemo kad puste u prodaju.
...shit happens... keep d smile!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Kada bi samo bio obican Symbian, eh :)
Svidjaju mi se specifikacije i qwerty tastatura, ali dzabe kada nema toliko aplikacija za ovaj telefon. Ako ga vec uzimam kao Smartphone, onda ga kupujem i zbog aplikacija.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Znachi odgovor na N95 bez GPS-a? Kakav je to odgovor? OSAKACEN!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Uh ko da je GPS na n95 extra,bolje da ga nisu ni stavili :uhuh: Prvo nikom nije radio,sad je proradio i radi ovako,ali lepo je Nokia smislila da se malo opari,ako zadate da vas GPS vodi od tacke A do tacke B,za to morate platiti...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

pa i nije neki extra konkurent, pocevsi od same kamere....ma n95 za sada nema realnu konkurenciju jer je nokia za kratko vrijeme izdala mobitel koji je za daleko premasio "standard" , npr. kamera. vrh tenutni je bio 3.2 a nokia umjesto da stavi 4.0 stavi odma 5.0
rocK for ever

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

rocK, nije sve u megapixelima, to je samo marekting. Navlakusa za ljude koji ne znaju. 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Iskreno ja bih pre koristio m610 (ili kako vec) ili n95 a razlozi su: GPS mi apsolutno ne treba, kamera je isti djavo kao i na m610 samo drugo pakovanje, skroz sam indiferentan po tom pitanju, bitno je samo sto imaju AF i mogu da se slikaju razni tekstovi, druge prednosti n95 cak ni nema dok m610 je manji i ima TS.

Inace ako cu iskreno, radije i od jednog i od drugog bih koristio normalan telefon (tj. k550), jer je efikasniji i od jednog i od drugog u funkciji koju treba da obavlja.

P.S. Bash me zanima na sta ce da lici k850 :roll: :oops: .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 08. Maj 2007. 17:51
Kontakt:

Post od Pix »

P1 i N95 bas i nisu za poredjenje... P1 ima touchscreen, qwerty, 3.2mpix kameru i nema HSDPA ni GPS, dok N95 nema ts/qwerty ima 5mpx kameru i HSDPA, GPS.
SE nece uskoro izbaciti odgovor na N95 jer jednostavno prave mobove koji su vise "mass market", dok je N95 za teske zaludjenike kojima ne smeta niti da je N95tici telefoniranje zadnje na pameti, niti baterija od pola dana. Kao naravno ni cena od 700njak eura (za te pare kupis dobar fotoaparat, PDA i SE mobilni :D).
Prvi "odgovor" bi mozda mogla da bude sofia, ali samo po kameri.
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Pix napisao:Prvi "odgovor" bi mozda mogla da bude sofia, ali samo po kameri.
Dovoljno ;) :)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Sofia (k850) nece biti konkurent po kameri, bice dva stepenika iznad... Slika sa n95 nije bolja ni od k800, a kamoli tek od k850... Smesno je to porediti....

Pozdrav...
iPhone + CX300

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa jel mobilni telefon sluzi kao zamena za digitalni fotoaparat ili sta? Iluzorno je porediti kamere i ostalo. Kome treba uredjaj za fotografisanje nek kupi sebi digitalca.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa ja to pričam već mesecima, ali ljudi su masovno u fazonu: ma neee, ovaj ima bolju kameru! Dobro kad ima. Blago vama s njom.
U izvesnim situacijama, telefon stvarno može da da zadovoljavajuće rezultate, ali sve je to vrlo ograničena primena, i veooooma amaterski.
Jeste da ga je već malo pregazilo vreme (bolje nego kamion), ali ja mog A75 skoro uvek i svuda nosim. Nije mi teško.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ljudi koliko je ovo cudo u novcima :unsure: Ako bude duplo niza cena od n95 onda i nece biti neki problem sto nema GPS 8)
5130+Koss the plug....

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Kako ti pada tako nesto na pamet?? Bez GPS-a?! :uhuh: neeeema sanse! ja bez GPS-a neeeecU! :cry:

:lol:

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Masterokrata napisao:Ljudi koliko je ovo cudo u novcima :unsure: Ako bude duplo niza cena od n95 onda i nece biti neki problem sto nema GPS 8)
GPS je apsolutno neiskoristiv na n95,barem sto se mene tice,jer se placa!Dakle,nemoguce je koristiti ga besplatno,a meni na pamet ne pada da im dam na godisnjem nivou,cini mi se,nekih 70 evra,za koriscenje.Mnogo je bolja varijanta da das 80-90 evra za gps receiver,i zauvek ti traje,jos je i Nokia,kako bi ustedela parice,ugradila najgori gps chipset u n95...Da ne govorim o tome da se interni gps u n95 ne moze koristiti uz TomTom,koji jedini ima koliko-toliko solidno uradjenu mapu nasih krajeva.Meni kod P1 smeta ona nenormalna tastatura - citao sam review sa gsmarena,ljudi ni posle nedelju dana nisu mogli da se naviknu na rad sa njom...Sta mi jos smeta - nedostatak podrske za edge i hsdpa,jer su ovo danas "must have" tehnologije za svaki high-end aparat.Kao da SE sve vise zaostaje za Nokia-om na polju povezivosti,na moju veliku zalost...

Odgovori