Znaci bas sam preterao sa ovim znaci
Jel sam samo ja lud, ili ceo svet ?
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Nije sigurno, on ne zalazi u naš kraj bez dobrog povoda, a još manje rano ujutro, a muzički ukus da i ne pominjem
P.S. Jao sam bih postavio onu sliku Miškonija sa RSMMC karticom u zubima kod Doce na rođendanu, ali biće skinuta u roku od odma (a sve u cilju identifikacije istog
)
P.S. Jao sam bih postavio onu sliku Miškonija sa RSMMC karticom u zubima kod Doce na rođendanu, ali biće skinuta u roku od odma (a sve u cilju identifikacije istog
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Gargamele, nemo' se šališ sa slikom!
Milane, da sam kojim slučajem to bio ja, obesio bih se tim istim slušalicama o autobuski retrovizor.
(a i retko se šetkam sa sluškama)
O mixu muzičkih žanrova dotičnog neću ni da polemišem...
N91 zaista nema potrebe odvrtati do kraja jer je već na 70% prilično glasan a na maksimumu će se javiti žešća izobličenja. Rezerva je ostavljena za slučaj da je RMS nivo pesama niži (-20dB i manje). Nekim ljudima je očito najbitnija jačina, a kvalitet - cvrc (ili ne znaju da podese zvuk)...
Milane, da sam kojim slučajem to bio ja, obesio bih se tim istim slušalicama o autobuski retrovizor.
O mixu muzičkih žanrova dotičnog neću ni da polemišem...
N91 zaista nema potrebe odvrtati do kraja jer je već na 70% prilično glasan a na maksimumu će se javiti žešća izobličenja. Rezerva je ostavljena za slučaj da je RMS nivo pesama niži (-20dB i manje). Nekim ljudima je očito najbitnija jačina, a kvalitet - cvrc (ili ne znaju da podese zvuk)...
● PRAVILA FORUMA ●
Ili ne vole sopstvene uši. I ja spadam u te što poprilično glasno slušaju muziku po prevozima, ali uz uglavnom visok kvalitet (ne mogu kod kuće da odvrnem do kraja, pa moram negde da se iživim
). Samo kod mene gori narodnjak od Apocalliptice teškoda ćeš čuti
Miškoni, a šta će ti dobre sluške i jedan od u multimedijalnom smislu najboljih Noki telefona, ako se retko šetaš sa sluškama. Odnosno, "jel sav ovaj lebac tvoj, čiko?", "... pa što ga ne jedeš čiko?".

Miškoni, a šta će ti dobre sluške i jedan od u multimedijalnom smislu najboljih Noki telefona, ako se retko šetaš sa sluškama. Odnosno, "jel sav ovaj lebac tvoj, čiko?", "... pa što ga ne jedeš čiko?".
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Recimo - kvalitet izrade, 4GB (mada šetam i onaj 60GB diskić)...
To što se ne šetkam sa slušalicama ne znači da ih ne koristim dok sedim...
To što se ne šetkam sa slušalicama ne znači da ih ne koristim dok sedim...
● PRAVILA FORUMA ●