da li postoji telefon sa opcijom zabrane dolaznih poziva

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
SamsungE570
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 26. Maj 2007. 19:59

da li postoji telefon sa opcijom zabrane dolaznih poziva

Post od SamsungE570 »

da li postoji neki telefon koji ima opciju zabrane dolaznih poziva,ali tacno odredjeno kojih.po broju.?kako to funkcionise?ili bilo sta o ovoj temi...
ako neko zna...
poz. svima
hvala ;)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ima to mogu symbian telefoni,postoji odredjeni program za to u koga ubacis odredjeni kontakt iz imenika ili odredjeni broj.
Mislim da je o ovome bilo price negde na forumu,ne mogu tacno da se setim... :unsure:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

Posoji mnogo :) skoro svi sym. telefoni imaju program koji sluzi za to , sigurno postoje i neki nesym.
telefoni koji mogu to ali nisam se sreo sa tim.

SamsungE570
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od SamsungE570 »

hmm..ok sorry nisam znala da ste vec o tome govorili :oops:
hvala
puno puno puno
vidim da mi predstoji jedna kupovina
ne znam kako da se drugachije oslobodim sms&"cim" smaraca....
+jos jedno pitanje,zavisi li ta opcija od mob.operatera?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pre svega Symbian, a imas i neke neSymbian telefone sa tzv. blacklistama. E sad, ja sam par smaraca uspeo da otkacim pomocu samog Telekoma jos negde tamo 2001. jednostavno otisao u predstavnistvo, rekao o cemu se radi, predao brojeve i voila. Nikad me vishe nisu cimali. Pa proveri.
E da, jos jedno divno resenje za smarace je da im odes na gajbu sa ekipom koja ce malkice da porazgovara sa doticnima nakon cega ce oni polomljenim prstima da skupljaju sopstvene zube po podu. Meni se ovaj drugi nacin posebno svidja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

SamsungE570
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od SamsungE570 »

:lol: vrh !!:D
hvala.i meni se svidja.odlicno resenje.i cini se manje komplikovano nego sto su mi rekli u telenoru[da moram da im dostavim prijavu napismeno+kopiju l.k.!!! :wacko: i to sve samo za upozorenje tom smarachu,pa onda to isto [ako ne prestane]za iskljucenje broja... :unsure: c,c,c
a onda on ili ona na trafici kupi br za 3din i cima me do besvesti :shock: [+se ne daj boze domogne kopije l.k. i krene i kuci da me zvrcka :roll: ]
mada,vidis,ne bi bilo lose licno da odem do nekog predstavnistva,cisto da vidim da li ce mi se posreciti.
+neki od tih neSymbian nije slucajno e570? :oops:['leba preko pogace,ali moram da pitam :wink: ] ja nisam uspela da nadjem na njemu tu opciju...
+seca li se neko gde je ta tema od ranije,vezano za moju "muku"?
thx :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa sad sam procitao kompletan test telefona, onako nabrzaka, ima neku vrstu blackliste, koliko sam ja procitao email i sl. medjutim, mozda uspes da nadjes da ga ubacis za poruke i pozive. Ako ne, kupi neki moderan Symbian telefon, preporucio bio E60, ubacis Private Call & SMS Guard, i ne se mislis dalje. Ako si za fina, i "cista" resenja. No meni se uvek svidjao gore naveden nacin :)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

SamsungE570,sto se tice ne symbian telefona,tu opciju (ali samo za pozive) imaju SE telefoni,npr t610/30 k700/750 w300/800/810............,ali ona funkcionise tako da mozes da definioses 10 kontakata (a u svaki stane 5 brojeva) od kojih mozes da primas pozive,za sve ostale tvoj telefon je stalno zauzet.dok za sms mozes korisitit samsung d600/800/900........
D500&E71

SamsungE570
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od SamsungE570 »

zanimljivo.hvala na odgovorima.
vise bih volela da imam opciju koja zabranjuje tacno odredjenim brojevima kontakt,nego da tacno odradjenim to dozvoljava.ipak racunam ne mogu da ima sve brojeve na koje treba da se javim[masa poslovnih kontakata...sto fix sto mob. malo je nezgodna ta varijanta,mada pravo je preciscena.samo privilegovani mogu da te kontaktiraju.milina za private varijantu]u svakom sl. hvala loki13 :wink:
miodrage,videla sam moze da se stavi zabrana za sms ali za pozive...[ili sam ja :unsure: :? ]moracu da uvalim tel nekom da mi to procacka :oops:
e60,hmmm...meni se sad svideo ovaj 3250 :)
cupanje ruke iz lakta deluje kao opravdano resenje za moju situaciju 8) i verovatno bih bila na pola puta da to uradim,samo da znam cija je ruka u pitanju... :dry:
thx guys :)
poz. :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne znam za 3250, ja koristim E61, a E60 je isti, samo se razlikuju po tastaturi, velicini ekrana i bateriji. Sve ostalo je identicno. Private Call&SMS Guard resava SVE tvoje probleme. Imas opciju da zabranis pojedincima da te smaraju, da dozvolis opet samo pojedincima da mogu da te dobiju... Imas opciju da poruke sa odredjenih brojeva telefon ne prikauje dok ne udjes u poseban deo programa... Milina jedna.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

postoji progrram baljda blacklist ili pak nešto tome slično
a SE telefoni skoro svi imaju opciju prihvatanja brojeva sa liste
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ali nije fazon prihvatanja odredjenih brojeva, nego odbijanja pojedinih.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa taj program blacklist je rešenje koji odbija sve navedene.imao sam ga neko vreme ali je počeo sve da odbija.valjda se zvao blacklist.odmah sam ga izbrisao
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Da to se zove Blacklist i Whitelist 8)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Dekysa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 22:58

Post od Dekysa »

Opciju blokiranja tačno određenih dolaznih poziva imali su stari alcateli. Ja sam imao Alcatel 310 ili 311 ne sećam se. Mogla je da se blokira određena grupa iz imenika koju si sam formirao bez ikakvih šifri. Kada te neko iz te grupe nazove dobijao je signal zauzeća, a meni je na displeju izlazio propušten poziv. Verujem i da noviji Alcateli imaju slične opcije, pošto Francuzi šta god da prave, urade drugačije od ostalog sveta (pogledaj im samo aute)

Odgovori