Coca cola nagradna igra!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa sta cu ja tamo s onim shabanima? Mislim ajde da su nasli nekog interesantnog ili neku dobru ribicu pa da se malo zanimam. Ali ono nije cak ni za gledanje. Obican VB je bio ok do Mikijevog odlaska a nakon toga i to je postalo dosadno.
Igoritza: go for it! Ako ti jako bude falilo, velikodusno cu da ti prepustim svojih 9 bodova koje sam skupio.
Igoritza: go for it! Ako ti jako bude falilo, velikodusno cu da ti prepustim svojih 9 bodova koje sam skupio.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Brothers,treba velika sreca...evo vec 4 dan saljem po 10 codova od 0,25l.Vishe biram negde oko 6-7 ujutru...ma jok,bolje da sam slao po jedan cod na svaki sat bilo bi mi interesantnije.Ali nastavljam pa sta bude ionako koristim priliku dok sam u diskontu kod babe i dede na selu..zaraza jedna...ko smisli ovo..je..ee.ee 

uzmi ranac dusane,a inace interesuje me kolko mogu kodova da unesem na sajtu moje nagrade,posto moze samo 10 dnevno da se posalje sa fona,da li isto vazi i sa kompa
posto bih mogao da se dokopam desetak gajbi staklenih flasica,pa je to oko 1000 bodova,ako moze 10 kodova dnevno,onda je smor,ali mislim da nije tako,inace ko posalje vise od 10 sa fona izbacuje se taj broj iz nagradne igre i propadaju bodovi na tom broju,bilo bi dobro da bodovi mogu da se prebacuju
posto bih mogao da se dokopam desetak gajbi staklenih flasica,pa je to oko 1000 bodova,ako moze 10 kodova dnevno,onda je smor,ali mislim da nije tako,inace ko posalje vise od 10 sa fona izbacuje se taj broj iz nagradne igre i propadaju bodovi na tom broju,bilo bi dobro da bodovi mogu da se prebacuju
nokia c7
[quote="n3mke@"][/quote]
jel ti pijes tu colu ili samo sakupljas bodove,posto od tolko cole mozes fest da se ugojis i pokvaris organizam
ja se drzim 75,a mislim da kad bi popio 4 litre cole imao bi 80 kg
znaci sa plastikanera moze kolko oces kodova,a sa staklenjaka (u akciji protiv konobara) moze 10 dnevno,nista
jel ti pijes tu colu ili samo sakupljas bodove,posto od tolko cole mozes fest da se ugojis i pokvaris organizam
ja se drzim 75,a mislim da kad bi popio 4 litre cole imao bi 80 kg
znaci sa plastikanera moze kolko oces kodova,a sa staklenjaka (u akciji protiv konobara) moze 10 dnevno,nista
nokia c7