Da ja znam, predsjednik SAD ne smije nositi telefon (posebno nakon predsjednika Charlesa Logana - ko zna zna ) iz mjerâ predostrožnosti. Ovaj telefon je em ružan em je photoshopovan! Očigledno je! Milo Đukanović nosi Vertu ili nešto nalik njemu, vidio sam iz daljine. Ima o'kle.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
tomas.hokenberi, nemoj tako Politika su moje omiljene novine, mada sa tehnologijom ne stoje bas najbolje, tj. bajati su..
Ima li neko strani link na temu Obaminog telefona, da vidimo u kom pravcu ce se rjesavati problem njegovih zelja i njegovih mogucnosti.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Ma ako je to uopšte Obama's phone taj "secure, itd" će koristiti za nešto tipa šta će za ručak, piletinu ili ćuretinu, Pepsi ili Kokakolu, teško za neku "ozbiljnu" prepisku (to bi baš bilo lol)...
A jel'vama nije čudno što je B.Obama, em prvi crni USA predsednik, em koristi kanadski telefon (u potpisu: Balkanski špijun)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.