Opet pises napamet,pa vec polako pocinjem stvarno da sumnjam da imas oba uredjaja!!Pazi sad te argumente:
1.Filmovi su mnogo bolji na W950,nema veze sto je ista rezolucija ekrana i tamo i ovamo,i TFT ekrani na oba (ajd bar da iPod ima STN),ti si odlucio da su filmovi bolji na njemu iz nekog razloga,i samim tim je W950 bolji!
2.W950 je mnogo bolji jer je godinu dana mladji!?!?Izvini,mladji godinu dana od 5gen.a koliko od 5.5gen.nekoliko nedelja,meseci,pa sta onda,kakve to veze ima?Stvarno mocan argument,nema sta,to ocigledno ovu novu Zastavu 10 cini boljom od mog 10 godina starog A4,ista logika!?
3.DOKLE ces vise da istices to W950 je i telefon!?!?Jel se ovde poredi kakvi su oni kao komunikacioni uredjaji?Onda i 3310 pobedjuje iPod,on nema bas nikakvu mogucnost komunacije!!Ovde se sve vreme pise o njihovim
MULTIMEDIJALNIM sposobnostima,a tvoj argumenti se stalno okrecu oko toga da je W950 bolji jer je i telefon,a to je,kao sto rekoh,
JAKO bitno u njegovom funkcionisanju kao mp3 plejer,bez GSM modula ne bi mogao da nadmasi ni ono kinesko radionce!!
Dosta je bilo OVAKVOG argumentovanog razgovaranja,mislim da je bolje da se vratimo na ispitivanje mogucnosti jednih i drugih kao i ispitivanje mogucih poboljsanja (vec sam naveo nekoliko za iPod,a ima ih jos)!!
Masterokrata,necu da menjam jos,mada sam ponudio devojci da mi da njenu 6630,moj burazer ce njoj N72,a on ce dobiti N80 pa ce moja N70 da ode nekom trecem,za kes naravno,a dumbphone mi ne treba bas!!

Edit: Pretekoste me,dovoljno je reci da cenim ARGUMENTOVANO objasnjenje,a ne zelim svadju naravno,medjutim... ne popustam lako kad znam da sam u pravu!!Dex,nemoj samo da gledas,javi se!
Pozdrav