a jel znaš možda koliko je nov, gledam po netu i svuda su drugačije cene, na gsm arena piše da je 220€ nov a g700 120€ i to kontam odma da je zastarela cena(a i fon je realno zato ga i menjam)
Koliko mogu da dobijem za LG KS20 napred imam foliju a pozadi imam nekoliko ogreborina od j..ene futrolice....Sad gledao oglase nema ni jednog jedinog da ga prodaje a nema ga ni u radnjama....
dimi89, za 190 ga nisi prodao, pa ti si lud. Nemoj da naljutis ali to je previse. Ovde na oglasima sam ga vidjao za 140 eura, extra ocuvan u full-u. Zovi tog i prodaj mu odmah
Znas sta,obzirom da ljudi pisu da kad im telefon funkcionise ok da radi fenomenalno,besprekorno(sprema dorucak ) za tvoj ce covek odmah da posumnja da ima neki defekt. brankons ti je dobro rekao.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Xexe,da znas Ma radi on dobro,jedino sto mi je par puta zabo i trazi SIM,ali sad je ok,a ne bih da me tu neko kune zbog moba,pa zato kazem inace ni jednom za dve godine nije isao na popravku...
Otprilike cena?
koliko može da se dobije za 8800 sirocco gold? nov u kutiji,garancija do 04.2010. ( nije korišćen ,stoji 5 meseci u kutiji ) lifetimer 00.00
P.S. nema futrolu i hands free,ali ima BT slušalicu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.