Komso, video sam da nema vajde od prosvete, a dodatno jer su nam skresali plate za 10%, mada sam siguran da ce najvise za godinu dana da skinu jos 10% pa sam poceo sa prekvalifikacijom u kuvara i poslasticsra
Super ti je ona slika na slici
Ipak nas je joa_d potukla njenim romanticnim fotkama
Baraba, sada gledam i ne verujem kako je moguce da tako prikaze kada nista nije doradjivano?
Takodje sam primetio da uvece kada slikam na exif-u ne prikazuje koliki je ISO?
Zavisi od kamera softvera šta će se tačno prikazati, a ovo Windows Photo Viewer, verovatno kutija pegla detalje i šum.
Šalim se, verovatno je čovek preimenovao fajl iz tog programa.
Nennad, sada sam salto svih 280 slika na nalogu,i samo prve tri slike istog dana napravljene daju exif razlicit. I to modified u odnosu na original je razlika 30 minuta. A ja slikao iz ruke i nastavio dalje. Kuci kasnije i nisam dolazio za to vreme. Moguce da je caka u tome jer sam se pre toga igrao sa aplikacijama za kameru,isprobavao raznorazne. Evo na primer slike gde je sum cak cistiji nego na prve te dve slike a exif kako treba.
A kako prebacuješ slike u komp, preko USB-a? Možda si stavio da ti Windows Photo Viewer otvara slike po difoltu, kada te je Windows pitao šta da radi sa slikama. Ja ih uvek upoladujem direktno sa telefona.
^^Eto, nevino optužen kao u Sekuli.
A i ovo za ISO mi je čudno, to je već do kamera aplikacije, meni uvek prikazuje, ali neće sa ovim G3 softverom uvek da podigne ISO pri slabom svetlu, nekad je svega 100 u skoro potpunom mraku.
Nennad, tako mu dodje Azimuth, odlicno
Malo pre slikano,direktno sa telefona upload i sve ok istu sliku prebacio na komp,i pogledao preko Windows Photo Viewer-a ista stvar sa modified. Oticice WPV u vecna lovista. Eto,bar smo problem resili za ubuduce
Ma slike su ti fenomenalne kutija, to je ono u najmanju ruku rečeno, ja se svaki put iznova i iznova oduševim slikama. Ovo da nekom pokazuješ da izbacuje ovakve slike android da ne poveruje, ja bih iskreno mislio da ovo samo može 808.
Ajde kolega da te upitam pošto sigurno i sve ostale zanima da li bi podelio sa nama svoja podepavanja za ovakvo noćno slikanje..
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.