serbian-boss, dobro cenis antec, oko 90-100 po mom misljenju .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
za w950 budi srecan ako izvuces 80,ljudi vise uopste ne kupuju fon bez kamere. ja sam prosle godine skoro 2 meseca prodavao taj fon za 110 i jedva je otisao
Poslednja izmena od neovo u Ned, 18. Okt 2009. 13:06, izmenjeno 1 put ukupno.
koja je realna doplata n95 za n95 8gb ? n95 sa full opremom u kutiji i u savrsenom stanju za isti takav n95 8gb. moze i u ovim prodavnicama koje to rade, ako neko zna .
Doplata za isto takav ocuvan 8gb je po meni minumum 60 a u radnjama bi ti trazili 150 minimum .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
koliko može da se dobije za 8800 sirocco gold? nov u kutiji,garancija do 04.2010. ( nije korišćen ,stoji 5 meseci u kutiji ) lifetimer 00.00
P.S. nema futrolu i hands free,ali ima BT slušalicu
antec mozes oko 70ak eura 10 gore-dole.. sila mob, imao sam 2 ali vreme ga pregazilo......bio je hit zbog 5gb memorije ali nije zazivio, n91 je pobrala lovorike, a ruku na srce i ima dosta kvalitetniji zvuk.
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.
Ne mislim da zaostaju telefoni koji su sklopljeni u drugoj zemlji već, sa nokiama na kojim je pisalo made ih Finland, nikada ali baš nikada nisam imao problem, to nemora da znači da ću sa telefonom koji je sklopljen u drugoj zemlji imati problem, ali eto čisto, to mi je neko iskustvo.
Treba hitno da prodam 6600s crni sa plavim detaljima,u fullu pakovanju sa 2gb karticom i ima jos garanciju u alfakopiju,tamo je i kupljen.Sta mislite dali je mnogo da trazim 120e?
p.s.Razlog hitne prodaje je to sto sam na sluzenju vojnog roka pa sam sad dosao na vikend...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.