Xperia T objasnila da je u rangu sa G2 iako je za klasu nizi telefon
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Inace kada je slikanja po mraku u pitanju, Optimus G ima mnogo jaci blic, u stvari cini mi se da je na Optimusu G normalan a na Xperia-i su ocigledno podbacili..
Sto se tice drugih nekih poredjenja necu o tome, bar ne u ovoj temi..
majkon80, dobra nokia znemanja, vrlo dobre obrade El Laki, G pro 2?
Samo za Sale_M, Inace XT i nije bas u rangu sa G2 po pitanju kamere Nije u rangu ni sa S4,kamoli G2
kutijagreha, mozes da kazes sta hoces,ali jeste u rangu kad se pogledaju fotke realno,a pravi Z1/2/3 su za klasu bolji od G2,pogledaj moje slike sa Z1 i videces ali dobro necemo da stvaramo mrznju,idemo dalje sa fotkanjem
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.