Kako ja vidim, sve i da se okupite u Šidu i sve da zoreli dovede i Nadu i druge lepe devojčice koje je do sada slikao - sve mi se čini da bi bilo "svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše"
Dovoljno je da vas devojka jednom pogleda ovim prodornim pogledom da se zabagujete, zamrznete, zalagujete i konačno rebutujete, jer vam temperatura procesora i baterije izađe iz dozvoljenog režima.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Ma nemoj machore da brigas nista,prikacicemo se na neki agregat da nas odrzi budim pred cednim pogledima Nade,Sonje i ostalih devojchica
M2,bruka cisto na cropu
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Vlado nije los M2 ume da iznenadi.
Baraba svak cast za tebe i 808
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Malo mi nije cista 100 posto na full,ali zanimljivo sta je bilo za rucak danas
Zrnasto od soli
Andro,mutne su donekle,kutijagrehine slike su dosta bolje.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.