Koji telefon imate?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Koju marku telefona koristite?

Nokia
247
56%
Sony Ericsson
104
23%
Samsung
40
9%
Motorola
17
4%
Benq-Siemens
7
2%
Drugo
30
7%

Ukupno glasova: 445

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Hvala na cestitkama! 8)
Skinuo sam mu prednju i zadnju masku da vidim kako izgleda i da li mu radi svetlo i rade sve lampice, pri tome sam ga ocistio i oglancao i spreman je za upotrebu!
Wicker Man, SPREMAN SAM ZA SALU UVEK! ;) Kamerica mu je malo sugava po mraku ali 8gb kartica radi bez problema tako da je 4-ka samo zagrejavanje za ovakvu azdahu! :D

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

IDzO, Covece, tako zelim ovaj telefon, jednom cu ga valjda naci negde ocuvanog i u dobrom stanju.

Kad sam prosle godine uzeo 3510i, nasao ga za hiljadu i kusur, a trazio sam 3310. Bio sam zadovoljan, jer sam nasao "funkcionalniji" telefon za takve novce, ali opet, ostao je i zal sto nisam uzeo bas 3310, jer su svi svojevremeno njakali taj telefon u skoli (ah taj kompozitor, i igra zmijice :D ), a ja sam ih samo gledao, i tesio se kako je i siemens a40 dobar telefon :D :D :D To su bili dani, tada sam mnogo vise bio odusevljen telefonima.

Ali, nema veze, te serije telefona, kao 3510i i 3310 su toliko izdrzljive, da sam uveren da ce nadziveti jos mnoooge nadolazece telefone. :D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Bekra, ja sam vec imao ovaj telefon jaaaaako davno ali nesto je bio razvaljen i nisam mogao koristiti sve tipke i bio se gubio displej pa sam ga prodao. I uvek mi je bilo krivo sto ga nisam imao duze vreme jer mi je extra telefonce.
Sada sam ga dobio na poklon i sada mogu da se sepurim da imam novi telefon! :D

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

I ja sam dobio od drugarice 3310 ali ne radi tj, nece da se upali. Drugarica misli da je do baterije ali ja nikako da kupim drugu i da proverim.
Nikada me nije taj telefon toliko odusevljavao vise sam se lozio na 8850 ili 8910 :D
and justice for all...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ehhh 8850 :)

Ako ste toliko zeljni 3310 ima kod caleta u firmi par komada koji su kao novi,e sad da li rade to je pitanje :).Ako nekom treba nek napise :D
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

madness99, Ja bih hteo, ali nisam pri parama :D :D :D

A sto je najgore, stvarno je tako...

Ajd malo da ne budem offtopic: Imam 3510i vise od pola godine, a mozda ce u skorije vreme na njegovo mesto neki bolji, a ovaj za drugu karticu :wink:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Cisto da kazem, dosla 6300 crna... Za 3500... pa ono... :) nisam mogao da odolim :D
Cak i da stoji nije lose... a mozad posluzi kao drugi tel...
Nokia E71... Elegant, but deadly

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Da li moze da se resetuje ovo glasanje i da pocnemo glasanje iz pocetka? Mislim da podaci nisu vise relevantni. Trebalo bi dodati neke proizvodjace (HTC, Apple, CECT), a Benq-Siemens prebaciti u "Drugo" (cini mi se da, nazalost, vise nije relevantan proizvodjac).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Da se resetuje glasanje ili da se otvori nova tema?? 8)
and justice for all...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

lepo bi bilo da se resetuje glasanje tema moze da ostane i da se izbaci Benq-Siemens jer je cinjenica da vise ne postoje a LG da se ubaci kao poseban proizvodjac jer se u poslednje vreme pokazao i postao sam veliki fan njegovih prozivoda. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Slazem se da treba otvoriti novu temu za 2009. godinu,mislim da to i modovi znaju,samo nece nista da ucine po tom pitanju jer ubrzo (nadam se) nam stize nova verzija foruma gde ce sve biti uredjeno.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Wicker Man, pa i nije potrebno da je otvore modovi. Uostalom, ako ne gresim, ni ovu nisu pokrenuli moderatori vec Spyker. Moderatori su je samo posle ucinili lepljivom. Moze da je otvori bilo ko od nas. Bilo bi dobro samo da se ovde usaglasimo koje firme bi trebale pored "Ostalo" da stoje u anketi/upitniku. Mislim da bi trebalo da pored najvecih (Nokia, Samsung, SE, Motorola) da stoje i Apple, HTC, Cect i drugi "kinezi" i LG. Siemens/Benq bi, nazalost, trebalo da ode istoriju daklem u "Ostali" - osim ako ne zasluje da ga ostavimo iz postovanja prema staroj slavi (a mozda poneko jos koristi neki EF81, SXG75 (ja ga koristim kao drugi telefon za 063) ili EL71...).

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

lepo bi bilo da iskoristimo priliku sad kad vec dajemo komentare da glasamo kojoe makre telefona ce posebno a koje u Ostalo.....mislim budimo prakticni 8)

P.S. svi volimo nokie i SE i posto ce najvise glasova da bude za njih ja glasam za LG (imaju po meni najbolje dizajnirane telefone a i napredovali su dosta u pogledu softwera ) :wink: e da i neka ljudi daju obrazlozenje zasto glasaju za tu marku ( za nokiu i SE nema potrebe )
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

tomas.hokenberi, da, slazem se sa tobom naravno da je ne moraju pokrenuti moderatori,kao sto rece, ovu je pokrenuo Spyker, ali samo oni je mogu uciniti lepljivom ili ne a to mu dodje kao neki pristanak i odobravanje.
A sto se tice koje marke telefona svrstati kao izdvojene a koje svrstati u ostale,pa kao izdvojene:Nokia,Samsung,Sony Ericcsson,HTC,Blackberry, a u ostale,staviti ostale :lol: (LG,Motorla,Benq Siemens) :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Wicker Man, ja bih ipak dodao i "CECT i ostali 'kinezi'". Bez obzira sto ja ne nemam neko posebno povoljno misljenje o kvalitetu, vecine, kineskih modela sve vise ljudi ih koristi pa mozda zasluzuju i posebnu stavku.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

I ja mislim da treba da se otvori nova tema za 2009. kao i ostale zastarele teme na kojima ima promena
Nokia Lumia 630

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Evo i ja se ponovio, uzeo sam HTC p3600i kao neko prrelazno resenje dok ne uzmem TyTN II... A HP-a prodao :D

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Azimuth, cestitke. Jedina mana je nedostatak tastature..al' dok ne uzme Titana ... :) :roll:
Nokia 5800XM

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ma jok, nije mi tastatura problem. ima resenja za to ali kazem, ovo je samo privremeno dok ne prelomim da dam malo preko 300 za TyTN II i onda sam miran prilicno vremena. Jedino sto me baterija brine al valjda nece biti problema. No, cemo da vidimo :D
P.S. Hvala! ;)

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Azimuth cestitke :)

Ako sve bude u redu ja sam od sutra ponosni vlasnik HTC HD-a :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Zaključana tema