Slike sa mobilnih telefona
Re: Slike sa mobilnih telefona
Pa i taj lg pro nista losiji nije od g2,koliko vidim dosta je bolji od mnogo modela danas,a opet nije isforsiran toliko,lepe slike
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Hvala druže 
Ne može baš da se poredi sa G2 koji ima fix, ali ja sam zaista zadovoljan. Nije isto kad ti slikaš i porediš, ali po slikama koje sam video na internetu i ovde, u ovom cenovnom rangu ovaj i G2 vladaju.

Ne može baš da se poredi sa G2 koji ima fix, ali ja sam zaista zadovoljan. Nije isto kad ti slikaš i porediš, ali po slikama koje sam video na internetu i ovde, u ovom cenovnom rangu ovaj i G2 vladaju.
Bogami Lg polako ali sigurno osvaja trziste,
sto se tice slikanja,mislim da nema losijeg od mene,ja ti brate neam dara za to nikako,nit znam iso da podesavam niti imam osecaj kad koliki da stavim,niti znam da kada slikam makro kako da pozadina bude mutna,a ono u sredini ostro,ja samo lupim automod i slikam
Inace pazi,svi ti modeli za gro ljudi 99% da ih poredjas jedne pored drugih i svi da nacine svojim danasnjim aparatima sliku,slikajuci isti objekat,razlike su veoma male,sta znam sada da neko slika sa s4,neko g2,neko z2 i slicno,malo ljudi ce primetiti detalje,primetio sam da mi dosta ovde sitnicarimo,meni je bitno recimo ostrina,ne volim kada su mutne fotografije,u tom smislu sam zadovoljan i svojom lumiom 735,sasvim dovoljno ostre i jasne slike pravi,ono zabelezis trenutak slikas i cuvas za uspomenu,a sada dal je malo mutno pri kraju donje strane slike lli kada kropujes dali se gubi znatno ostrina ili vrlo malo,to mi je sasvim preterivanje

- El Laki
- Prijatelj foruma
U suštini slažem se, jbg, zato smo mi ovde na forumu a drugi ne. Nas sve to zanima i u tome uživamo. Što se tiče kamera, svaki proizvođač ima svoju filozofiju. Neko juri jače boje, neko prirodnije, neko veću izoštresnost, neko dobre noćne slike. Svako na kraju uzme šta mu najviše odgovara. Brdo ljudi ni ne gleda kameru kada kupuje telefon, dok drugi sve podređuju kameri.
Hvala na slikama Brigate
.

Nista brate,i drugi put samo na privatne poruke cemo da se ne ljute clanovi
,nego evo spremam se za posao i razmisljam jel se seca neko koji je prvi telefon sa kamerom izasao na trziste?

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Majkon slike su ti super. Iskren da budem, ne mogu da verujem da ovako neke slike izbacuje 816 :O 
A N8 je posebna priča, dinosaurus

A N8 je posebna priča, dinosaurus

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- El Laki
- Prijatelj foruma
S5? Full slika 

- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Malopre sam uporedjivao Optimus G i G2, sto se tice svetlosti, boja maltene isto, ali mnogo je ostrija slika na G2.
Inace, nesto G2 sporo fokusira po mraku, bas dugo trazi fokus, inace je stock kamera u pitanju.
Inace, nesto G2 sporo fokusira po mraku, bas dugo trazi fokus, inace je stock kamera u pitanju.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Одг: Slike sa mobilnih telefona
[quote="El Laki"]S5? Full slika
[/quote]
Da.

Da.
- El Laki
- Prijatelj foruma