Iskustva sa (online) prodavnicama

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Re: Iskustva sa (online) prodavnicama

Post od iamivan »

Pa odradiš unroot i onda im daš. :D
Osim Samsunga zbog Knoxa.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

superthedjole
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Sep 2016. 09:28
:: apple 6s
:: sony xperia z2

Post od superthedjole »

Veliki pozdrav svima, novi sam na ovom forumu i ne zamerite mi. Naime, zelim da kupim iphone 6s 64gb, cene u Macoli i istylu su premasne. Hocu da kupim u nekim od sledecih radnji: Telekoplus, logic shop, royal u bulevaru i mobilni shop.com. Da li imate nekih iskustva sa ovim radnjama, bio bih vam neizmerno zahvalan kada bi podelili misljenje sa mnom. Hvala vam unapred :) :)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

superthedjole, najkraće rečeno: ja nikad ništa ne bih uzeo kod njih. Razloge imaš na prethodnim stranam ove teme. Ja bih radije čekao par meseci duže i za to vreme uštedeo još nešto novca, pa uzeo u nekoj od legalnih radnji.
I da - dobro nam došao na forum. :)

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Post od Zemun »

Najbolje da saceka par godina, imas pare, odes uzmes gde je najeftiniji i ovako ima god dana internacionalne garancije.
Ako neces radnju, uzmi na KP oglasima ima ih koliko hoces.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

superthedjole
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Sep 2016. 09:28
:: apple 6s
:: sony xperia z2

Post od superthedjole »

Hvala vam na inofrmacijama, nasao sam Slobu preko KP, ima puno preporuka, cak sam i ovdje vidio da ima preporuke. A cini mi se da je profi. Ako se odlucim i ako kupim kod njega ili bilo gdje drugo. Podijelicu sa vama iskustva. Hvala vam :) :) :)

strki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 12. Avg 2016. 12:47
:: Samsung S3 mini

Post od strki »

Pozdrav svima. Zelim da nabavim na forumu veoma hvaljen nexus 5x medjutim u Kragujevcu je to velika muka a za verziju sa 32GB i nemoguce. Nasao sam neke ponude na kupujem prodajem gde nude nov telefon. Medjutim iako vidim veliki broj pozitivnih komentara nekako sam sumnjicav na kupovinu preko interneta pa me zanima sta mislite oko placanja,garancije, pitanja da li je telefon original i eventualno mogucnosti da drugde nabavim taj telefon? Hvala

GroGy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 20. Jun 2012. 00:33
:: S7
:: Nexus 5x

Post od GroGy »

Da li je neko imao iskustva sa prodavcima "Vladimir 060/0235-335" iz Beograda i "Ivan-S-Mobile-061-302-4-999" iz Apatina na kupujemprodajem? Ovaj drugi ima nerealnih 1600+ pozitivnih ocena :o

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Nikad ne mozes znati 100 posto dal ce ti zatrebati garancija ili ne,a da li ces moci da je ostvaris od ovih prodavaca sa KP:tesko.
Moj ti je savet da narucis telefon iz nekog mobilshopa iz BG koji daje garanciju s kojom mozes da se nadas da je kako tako ostvariva(obzirom na mnoge cinjenice)
Evo upravo sam ja uzeo telefon iz shopa iz BG,jer mi je nekako pouzadanije da uzmem iz radnje kojoj je prodavanje telefona delatnost,a ne od nekih tamo fizickih lica iz Subotice,Novog Sada itd pa cak iako je kod njih nesto jeftinija cena.

Sent from my LG Nexus 5X
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Ima u Kragujevcu, u Erdogliji, sledećih modela:

LG Nexus 5X H791 16GB White EU
LG Nexus 5X H791 32GB Black EU
LG Nexus 5X H791 32GB White DE

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

GroGy, uzimao sam 3 telefona od Ivana iz Apatina i svaki put je sve bilo u redu.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Jos jednom da pitam na pravoj temi.Da li neko ima iskustva sa ovom online prodavnicom?Hteo bih da kupim telefon.

http://www.geekbuying.com/

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Ne znam kakva su iskustva sa tom prodavnicom, ali sa telefonima su 100% loša.
Ovo su sve kineski krševi.

Markozzz96
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 09. Okt 2016. 11:39
:: 0628088933

Post od Markozzz96 »

Sta mi savetujete da uzmem Huawei p9 lite dual sim u Logic shopu ili preko Vere iz Subotice na KP? Hitnoo jee :disgust:

xmilicax
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Nov 2016. 17:09
:: LG E400

Post od xmilicax »

Ima li neko iskustva sa prodavnicama:
Viktor Mob
Mobil Factory
MobTrend
Hram
Dr. Mobile...?
I koja je najpouzdanija od ovih?
Zelim da kupim Samsung Galaxy S7, uglavnom sam uzimala telefone preko telekoplusa, ali je tamo uredjaj skuplji za skoro 70e, a u ovim radnjicama je svuda oko 500e, al opet i to je puno da se neko prevari

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

xmilicax napisao:Ima li neko iskustva sa prodavnicama:
Viktor Mob
Mobil Factory
MobTrend
Hram
Dr. Mobile...?
I koja je najpouzdanija od ovih?
Zelim da kupim Samsung Galaxy S7, uglavnom sam uzimala telefone preko telekoplusa, ali je tamo uredjaj skuplji za skoro 70e, a u ovim radnjicama je svuda oko 500e, al opet i to je puno da se neko prevari
Ja sam u Dr Mobil (onaj iza Delta City-ja) kupio telefon pre par godina, burazer je kupio u Hramu, a drugar u Viktor Mob i sve je bilo ok. E sad, mi nismo imali problema sa telefonima pa da znam kakva je situacija sa garancijom na iste.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
:: LG G1, LG G2.. IP 5S
:: Sony ericsson k800i

Post od vlade93 »

Da napisem ja kumovo iskustvo sa Ivanom iz Apatina.
Kupio kum od njega G4, naravno kako to ide crkla ploca, Ivan kaze nikakav problem, posalji telefon da ga posaljem u servis, to je standardna boljka G4.. Poslao kum iz Cacka telefon u Apatin, ovaj iz Apatina poslao u Madjarsku na servis, tako bar sve on kaze, ali je nesto slagao onda lazem i ja vas.
Proslo mesec dana, Ivan kaze jos nisam dobio telefon nazad, prodje mesec ipo, ista prica. Inace kaze da mu petkom dolaze telefoni sa servisa, ali kumov G4 jos nije. I kad je proslo skoro 2 meseca, kum mu lepo kaze, druze, takva i takva stvar, ne mogu vise da cekam, treba mi telefon ili pare da uzmem drugi, i kaze kum, mozes li da mi ti posaljes pare, pa tebi kad dodje G4 sa servisa ti ga prodaj. Kaze covek, nije problem dogovoricemo se. Posle 2 dana covek uplatio pare, ne znam da li smem da pisem cifru ali vrlo korektna, cena koliko se i krecu polovni G4.
Jos se covek izvinjava..

Tako da sto se mene tice jedno skroz pozitivno iskustvo, barem na ovom primeru. Ne znam kakva su tudja iskustva ali sto se tice ovog G4 skroz korektno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ballin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:56
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od ballin »

Je l' neko nekad naručivao telefone sa ali expressa?

Sad će za par dana Black Friday i cene će da padnu ko zna koliko...

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Uzeo je jedan moj prijatelj,pre nekih 10 meseci Sony Z3. Koliko me secanje sluzi dao je oko nekih 300 evra,telefon mu ispao posle 3 dana i pukao ekran. Odnese ga u servis gde mu ,posle rastavljanja, kazu da je kopija.. sam telefon i ekran su originali,sve ostalo kinesko unutra pocevsi od kamere

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

gmanrapp
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 19. Sep 2010. 14:25
:: samsung J7

Post od gmanrapp »

Ja sam tech guy kao i vecina ovde i nakupovao sam se tehnickih uredjaja da nema kraja i isto tako nagledao reklamacija ali ovako nesto NIKAD nisam doziveo.

Evo mog iskustva sa Logicshopom.
Kupio sam klincu Xiaomi Redmi Note 4g pre skoro godinu dana. Ja sam iz unutrasnjosti pa sam poslao zeninu drugaricu da ga preuzme i sve je proslo ok. Posle skoro godinu dana fon nece da radi. Da skratim pricu, cujem se sa gospodjom koja radi tamo koja je bila izuzetno ljubazna sa mnom i kazem sta je, ona kaze da saljem na ovlasceni servis i tako i bude. Posle 7 dana stize mi "potvrda o zameni telefona" jer je priznata garancija. Trazili su mi u Logicshopu da im posaljem SVE papire sto sam dobio uz fon, original fiskalni, tu potvrdu itd i kazu dobicu isti fon jer ga imaju na stanju. Ipak za tih nekoliko dana isti takav fon im se prodao (na sta je moj klinac bio odusevljen jer je hteo drugi fon) i ljudi moji, oni mi posalju novac nazad. SVE, do zadnjeg dinara. Priznajem, malo sam bio sumnjicav tokom celog procesa ali na kraju su razbili sve moje sumnje. Ponavljam, od starta ogromna kolicina ljubaznosti i profesionalizma na koju nisam navikao i ljudi mi vracaju sve pare posle 11 meseci. Posle sam ih ponovo zvao, trazio sam da kupim Samsung J7 ali, na zalost ga nisu imali pa sam ga kupio u mestu u kom zivim.

Eto ljudi, za Logic shop sve najbolje, moja topla preporuka!!!
:)

viktort
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 24. Nov 2016. 14:11
:: Iphone 5
Kontakt:

Post od viktort »

U današnje vreme mobilni telefoni , pogotovo ekrani su kao od kristala

Odgovori