Koliko vam traje baterija?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Koliko vam traje baterija?
Pa čekaj, sad meni nije jasno, da li npr slušanje muzike ili telefoniranje (u oba slučaja je displej ugašen) utiču tj povećavaju usage time ili ne?
Nemam nameru da dižem prašinu, naprotiv, drago mi je ako je potrošnja baterije sređena na iP6 jer je to bila jedna od boljki 5s.
Nemam nameru da dižem prašinu, naprotiv, drago mi je ako je potrošnja baterije sređena na iP6 jer je to bila jedna od boljki 5s.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Naravno da povecava usage.. Ali isto tako i pise u usage statistics (tj sta je trosilo bateriju)... Po tome kazem da kada pogledam sta se desavalo sa baterijom, vidim da je skoro ceo usage bio SOT (opet ponavljam U MOM SLUCAJU)...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Drago mi je što si tako pametan.
Živi i dalje u ubeđenju da je usage isto što i sot.
Živi i dalje u ubeđenju da je usage isto što i sot.

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Vidim da će da se bojno polje premesti sa Android vs WP na Android vs iOS.
Layne_Staley, Jel možeš da okačiš ss gde se vidi koliko je ekran bio upaljen?
Layne_Staley, Jel možeš da okačiš ss gde se vidi koliko je ekran bio upaljen?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Chobby ja sam rekao da JE KOD MENE usage malte ne isto kao i sot... Ti necitas lepo ili odbijas da citas lepo... Ja sam rekao samo da se u ovo sigurno daleko bolje razumem od tebe, ne da sam pametan ili ne...
Znemanja to ne moze na ios da se vidi
Znemanja to ne moze na ios da se vidi
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Одг: Koliko vam traje baterija?
Ajde sad i ti, nemoj da te pale. Znaju da ne može da se vidi vreme upaljenog ekrana pa te zezaju. U celoj priči nije bitno, bitno je da baterija drži ceo dan + veče ako zatreba. Tačno je da u "usage" ulazi i ako se sluša muzika a ekran ugašen, ali su u novom ios dodali da se vidi šta ide u "usage".
Evo moj ekran za danas:

I ova 3 sata mi je mnogo života dnevno da trošim na mob. Voleo bih da sam ta 3 sata trenirao.
Ps.
Moram da kažem, S5 ima bolju bateriju od ip6
Evo moj ekran za danas:

I ova 3 sata mi je mnogo života dnevno da trošim na mob. Voleo bih da sam ta 3 sata trenirao.
Ps.
Moram da kažem, S5 ima bolju bateriju od ip6

- znemanja
- Moderator
Layne_Staley, Ok.
Baraba, Što ne root-uješ S5 i izbaciš ove reklame iz app, ne znam kako možeš da ih trpiš, mene bi izludele. Btw, dobar rezultat baterije.
Baraba, Što ne root-uješ S5 i izbaciš ove reklame iz app, ne znam kako možeš da ih trpiš, mene bi izludele. Btw, dobar rezultat baterije.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
@baraba slazem se
moja poenta uopste nije bila ko ima bolju bateriju ili battery life.. Poenta je bila da sa baterijom od 3000 mah bi trebalo vise po meni.. Ali tu je problem sto lg i ostale kompanije koje prouzvode svoj fw za android ne odrade dobar ram management, ljudi koji prave aplikacije ne odrade dobar ram management itd itd.. Nisam razvijao za android dugo, cuo sam da je presao na art sa dalvika.. Zato n4 ima pakleno dobar battery life na lolypopu..
Sve u svemu, ja toliko ne razmisljam o bateriji , pogotovo kada sam uzeo ip6.. Ni sa 5s nisam, uvek imam powerbank sa sobom, nikada mi se nije desilo da ki se isprazni baterija u poslenje 2 godine

Sve u svemu, ja toliko ne razmisljam o bateriji , pogotovo kada sam uzeo ip6.. Ni sa 5s nisam, uvek imam powerbank sa sobom, nikada mi se nije desilo da ki se isprazni baterija u poslenje 2 godine
- znemanja
- Moderator
Sinoć sam oko 2h skinuo fon sa punjača, otišao sam na spavanje, kada sam ustao u 9h, nešto mi je pojelo 20% baterije, kako se zove app kojom mogu da proverim šta ga je držalo budnim celu noć?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
53 sata umerenog korišćenja sa svim sinhronizacijama (3G+WIFI), auto osvetljenje na max.

16 godina na forumu MOBILNISVET
Dobre baterije, 2 dana skoro opušteno
.

- marko.jtd
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 00:48
- :: LG L9 II
Re: Одг: Koliko vam traje baterija?
Sto je dobar ovaj prvi procenat...na Lg l9 2

- Azimuth
- Moderator
3G + wifi, sve ostalo popaljeno, sve sinhronizacije i nekih sat vremena razgovora. Stock je sve.

- Baraba
Na koliko ti je osvetljenje? Sjajan rezultat jbt.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Znemanja jel si resio problem? To je mene zezalo na n4 isto, jeka app je jela bateriju u standby modu, i ne mogu fa se setim koja je bila...
- znemanja
- Moderator
@Layne_Staley, GSam battery monitor ne pokazije ništa, to jest nije problem u app već u signalu. Fon mi setovan na 3G only, a iz nekog razloga celu noć nije mogao da nađe 3G signal, pa je tih 20% potrošio na traženje signala.
- Azimuth
- Moderator
Kada sam ga skinuo sa punjaca bio je na automatici, ali kako sam u stanu ceo dan (neki me virus sastavio) bilo mi previse tamno, pa sam ga podigao na nesto ispod 50% i ostavio tako.Baraba napisao:Na koliko ti je osvetljenje? Sjajan rezultat jbt.
Da sam kotistio one power saving modove nocu, izvukao bih jos sat vremena sigurno

- Baraba
Da li je moguće da si toliko izvukao jbt. Kažem ja, stock najbolje radi.