Green, drago mi je bilo da nahvalim slike jer su stvarno super
Definitivno , sad kad sam malo ispitivao , vidim da 7500 prizma ima odlican senzor i objektiv . Najvise bih pohvalio kolicinu detalja koja se moze izvuci na svakoj slici , a uz to i ostrinu koju je moguce postici .
Evo , namerno sam uradio kropove sa dve tvoje slike pa da vidi kako je to dobra kamera :
Pogledaj samo okvir glave pecarosa i konture farova kod bentlija . Nesto sto je moguce postici sa pravim digitalcem a vrlo tesko sa nekim mobilnim . Najbolje bi bilo kad bi moglo da se ista slika u istim uslovima , napravi sa ovom prizmom i sa na primer N73 ili N93 , pa da se vidi ( ovo garantujem po ovim primerima ) koliko je ovo dobra kamera .
Ili uvecaj sumu pored reke u daljini na slici gde je pecaros . I vidi kako i tako uvecano moze da posluzi za skoro jasno pregledanje same obale .
Green, sad mi je palo na pamet , tvojoj prizmi treba samo jedno malo pomagalo , a to je dobar dvogled ili monokular . Znaci , na stalak stavis dvogled ili monokular ako imas , i uvecas u daljini to sto slikas i onda prineses telefon i uslikas to uvecano . Odmah mogu da kazem da ce slike biti fenomenalne .
Voleo bih da vidim jos primera kad budes imao vremena .
p.s. Ova slika sa pecarosem me je toliko odusevila , da razmisljam da je odstampam . Bio bi super poster garantovano ili razglednica . Jos jednom , svaka cast majstore fotografije