Slike sa mobilnih telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Prijatelji , da li je neko mozda kupio vec ovaj aparat ? Samsung Z710 - http://www.mobilnisvet.com/mobilni/991/Samsung/Z710 .

Vidim da se konacno pojavio i kod nas .

Pitam to jer me bas zanima kvalitet fotografija kod njega jer kad sam u decembru prosle godine razmisljao koji da uzmem , imao sam prilike da vidim neke primere i bio sam odusevljen ali posto nije kod nas bilo moguce da se uzme , izabrao sam P850 koji moze da se poredi sa njim po kvalitetu ali me sad kopka , da li ima nekih razlika ? 8)

Ako neko ima ovaj fon ili ima nekog ko ima Z710 , da li bi mogao da postuje primere ? I video me zanima isto .

Hvala unapred , Vlada 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

vlado1970, hvala ti ortak na lepim recima...nisam iskreno ocekivao da ce neko da nahvali slikice bas ovoliko! 8) Svaka cast Vlado :wink:

Nista nisam podesavao,slike su takve kakve su iz telefona,jer kod Prizme i nema puno opcija kamere. Rekoh da kvalitet i nije neki,jer se menja na gore kad se slike uvecaju,posebno ona gde je onaj Bentley. Trudio sam se koliko god je bilo moguce da imam mirnu ruku i da mi sunce bude iza ledja.

Umetnicki ili ne, hteo sam malo prirodnjackih fotografija gde se po meni vidi pun ucinak kamere. Sreca pa je vreme bilo odlicno

Hvala jos jednom vlado1970 8)

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Trudio sam se da mi nedrhte ruke... :lol: N73 u mraku....
Slika
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

hebo majku ala ovaj mc60 dobro izgleda, mala korekcija na njemu, veci displej, bolja kamera i odlican model.. ocito je bio ispred svoga vremena

vostezmaj, ha, ovde nastupa milan.. bas onako sto je irekao.. neko se igrao vodenim bojama.. :)

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

napalm death, Jes majku mu,gore levo su malo izmrljane boje...To mi se ni na n70 nedesava...Stvarno cudno,mada je slika lepa.A MC60 je super telefoncic za svoje doba,cak me i sada extra sluzi za razgovor i sms,baterija cak 3 dana a vezu neprekidam.Sad sam mu kupio tu maskicu za 100din kod kineza,kvalitet je kao moj n70 hehe
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Green, drago mi je bilo da nahvalim slike jer su stvarno super 8)

Definitivno , sad kad sam malo ispitivao , vidim da 7500 prizma ima odlican senzor i objektiv . Najvise bih pohvalio kolicinu detalja koja se moze izvuci na svakoj slici , a uz to i ostrinu koju je moguce postici .

Evo , namerno sam uradio kropove sa dve tvoje slike pa da vidi kako je to dobra kamera :

Slika

Slika

Pogledaj samo okvir glave pecarosa i konture farova kod bentlija . Nesto sto je moguce postici sa pravim digitalcem a vrlo tesko sa nekim mobilnim . Najbolje bi bilo kad bi moglo da se ista slika u istim uslovima , napravi sa ovom prizmom i sa na primer N73 ili N93 , pa da se vidi ( ovo garantujem po ovim primerima ) koliko je ovo dobra kamera .

Ili uvecaj sumu pored reke u daljini na slici gde je pecaros . I vidi kako i tako uvecano moze da posluzi za skoro jasno pregledanje same obale . Green, sad mi je palo na pamet , tvojoj prizmi treba samo jedno malo pomagalo , a to je dobar dvogled ili monokular . Znaci , na stalak stavis dvogled ili monokular ako imas , i uvecas u daljini to sto slikas i onda prineses telefon i uslikas to uvecano . Odmah mogu da kazem da ce slike biti fenomenalne .

Voleo bih da vidim jos primera kad budes imao vremena . 8)

p.s. Ova slika sa pecarosem me je toliko odusevila , da razmisljam da je odstampam . Bio bi super poster garantovano ili razglednica . Jos jednom , svaka cast majstore fotografije 8)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Dve slike od juce . Prva, kod opstine Novi Beograd sa ISO 400 , vidi se sum mali zbog visokog ISO-a jer je slikano oko 16.30 i bilo je tmurno pa je morao vishi ISO i druga , uvece ispred meni najomiljenijeg novootvorenog bistroa na uglu Takovske i Lole Ribara ( danas Svetogorske ) , preko puta srednje pravno-birotehnicke skole 8) ( mada sam slikao ovaj Mitsubishi karavan ali se vidi i malo od bistroa )

Da pohvalim ovaj mali bistro kako je lepo i ukusno uredjen , da je to sjajno . Svaka cast gazdi na kreaciji .

Samsung P850

Slika

Slika

8)

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

http://img184.imagevenue.com/img.php?im ... _152lo.JPG
Pra,pra,pra DJ
Dokaz da dj-ing nije skoro nastao :wink:
5800 XM

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Malo je slika ispala zuta zato sto je svetlo bilo upaljeno....Novi magnatovi zvucnici se spremaju za auto 8)
Slika
n70....
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Evo slike mog autica 8)
Sa k800, slike smanjenje u gimp zbog upload-a :wink:

Slika Slika
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

MilančeBGD, odlicne slike.. prva pomisao je bila: odakle tebi takvo auto :blinky:

dok nisam videostaje u stvari..

ako se ne varam to je sl 500 koji je imao izduvni sistem odma ispod nogu vozaca gde je bilo ne izrdzivo vruce pod nogama a i u kabini..
isao je nekih 180 km/h

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

:D
Ovo je sl300 :wink: iz 1954 godine... Inace buragov model, imao sam jos ovakvih autica ali ko zna gde su :( Kod sl300 mi se najvise svidja ovo otvaranje vrata :blinky:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

he.. pogresio sam motor, nije 500 nego 300..
ne mog use setit zasto su stavili taj vidi otvaranja vrata, ide to hidroulicki itd itd.. ima jedan razlog ali ne mogu se sad setit.. i ako nastavimo dalje modovi ce ovo sve stavit na dell :)
---------------

EDIT: evo koja slika

nista posebno, samo ga lepo videt :)
Slika

http://img231.imageshack.us/img231/4056/02gd5.jpg

ajde da vidim,... znali neko koje je ovo auto :roll:

Slika

Slika

a ovo je kad je bio sneg pre nekih.. mesec - dva
Slika

naravno, slike su sve obradjene.. nemam ja k800 :D

Izmenio:gameforce:Slika van dozvoljenih dimenzija i kvari izgled foruma!

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

Mercedes CL 63 AMG, slikano u Novom Sadu, pogodite gde. :D Tamo su cesto i Bentley Cont. GT, S600 V12...
http://img218.imageshack.us/img218/1272 ... 025bw9.jpg
Slikano sa N73 (sa starim softverom iz 2006. tek pre 10-ak dana sam stavio novi, sa novim su bolje slike).

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

:o :blinky: jao Boze kakva je Meca.. lizao bi' je.. :D

pa slike, kao kvalitet mi se ne svidja, losa je.. zna 73ojka to mnogo, mnogo bolje..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

napalm death da nisu ova druga kola neka Ruska marka?
MilančeBGD prvi put kad sam pogledao slike mislio sam da je auto u prirodnoj velicini, al primetio sam da je igracka, odlicna slika.
markog kola su dobra, sto se nemoze reci i za kvalitet slike, al opravdano je to zbog starijeg sw.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ne znam staje.. misli mda je neka kineska marka... prvo sam iz daleka misleo da se dadi o marki vauxhall (znas da oni kopiraju opel) pa reko da nije corsa, ali kada sam prisao, vise lici na fiestu.. ali nije nista od toga

nazad pise 313 sto znaci da je trojka i da m uje motor 1.3 benzinac.. pise nesto sastrane ko poloni ili poleni (nije talijanski polinezi) ne znam ni ja staje

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

napalm death, Ovo vise lici na neku malu mazdu.A ta oznaka nemora nista da znaci.To je kod bmw-a znacenje a na ostalim nemora da znaci...Mislim 313 moze da znaci samo oznaka modela a ko zna koji motor da ima,nije to bmw 3 pa da mu pise 320...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ma to ja predpostavljam.. jer auto se prodaje i pise da ima 1.3 motor znaci reko ako pise 313 onda ono 1.3 moze bit oznaka motora a 3 da bude model... a da je mazda pisalo bi 323 jeli tako ;)

ma nije mazda, ne znam ovako ali ne lici na mazdu.. a i kod bmw-a ako pise 320 ne mora znacit da je motor 2.0 ..moze bit i 2.2 ..ako poznajes bmw znas kako to kod njih ide :)

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Slika

Slika

Slika

Slika

eo neke slicice sa 3250 nis posebno al fini autici ^^

Odgovori