gargamel4 ucim,a fala bogu ima sta da se uci,a kad cujem da je neko 6. godina pomislim ocul ja docekati,a onda se setim ima taj jos 6 sa staziranjem i specijalizacijom
al sta je tu je,kad budem jednog dana seko nekog bice mi jasno zasto to traje tolko dugo
dosta spama evo jedna lepa
Ja stvarno neznam sta je ovo...Kada slikam u mom lokalu slike uvek ispadnu mutne...Secate se slike slikane sa n73 kada ste rekli da je mutna,e pa evo sada slike sa n70 i opet...Stvarno mi nije jasno..Mozda mi je lokal radioaktivan
gallee, ovaj hamer(crni) je uvek tu stalno stoji skoro 2 godine, izgleda gazda dodje na pumpu ostavi da se ljudi pale i posle ode i tako stalno...
Bas sam juce prolazio i hteo da ga slikam ali mi se nije dalo
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
he hvala hvala.. ja sam se sinoc ko malo dete radovao snegu.. stvarno ga nije bilo jako dugo dfa je ovako fino napadao.. sve nesto padne pa za 2 sata nestane ali sinoc je pravo bilo za sankanje, klizanje, ratovanje, bunkeri itd itd
Obozavam sneg, prosle godine ga nije bilo uopste
I eto sad pade, a ja ne smem iz kuce Ali zato imam neke slikice od juce kad je krenuo i od danas kad sam se probudio to cu da cuvam da se secam kad je padao ko zna kad ce opet...
Dok sam malo pre pomagao burazeru da izadje iz ulice,mislim da istera auto(posto sa ovolikim gumama ne moze da se pomeri,jos su i letnje gume niskog profila...) reko da slikam malo.Slike sa n70 u mraku sa veoma malo ulicnog svetla..
gameforce, aham sa blicom
Vidim da je blic sa ovim najnovijim softverom dosta jaci, pre neki dan je slucajno opalio kad sam slikao sa prozora i toliko je bljesnulo da je osvetlio tablice automobila koji su 30m od moje zgrade
P.S. Hvala i ja se nadam...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.