GPS navigacija

jerkann, pa istina,5.00.20 i lepse izgleda,barem meniji i tako to....sad,pitanje je da li treba celu proceduru da ponovim,ili samo da pregazim staru verziju sa novom?ma,videcu da malo cackam ovu i probam je za jos nesto osim setnje po kraju
pa cu onda da smislim sta cu.
migi, meni je trebalo jedno 5-7 minuta da pronadje poziciju i onda je vrteo besprekorno.Doduse,ne znam kako je inace sa time na N95.
nokia maps 2.o mi fenomenalno izgleda,ali ne mogu da koristim navigaciju....Moram da skinem ono navodjenje,za koje naravno trazi kintu.....a uostalom u istocnoj evropi i balkanu nigde nema Srbije u paketu.....steta......Zaista izgleda lepse od Garmina....
ok,za sada imam ceo SCG,kad zatreba za put,probacemo i mape drugih gradova....

migi, meni je trebalo jedno 5-7 minuta da pronadje poziciju i onda je vrteo besprekorno.Doduse,ne znam kako je inace sa time na N95.
nokia maps 2.o mi fenomenalno izgleda,ali ne mogu da koristim navigaciju....Moram da skinem ono navodjenje,za koje naravno trazi kintu.....a uostalom u istocnoj evropi i balkanu nigde nema Srbije u paketu.....steta......Zaista izgleda lepse od Garmina....
ok,za sada imam ceo SCG,kad zatreba za put,probacemo i mape drugih gradova....
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
araphel, Nisam siguran 100% za Symbian ali na Windows Mobile posto jednom podesis sw.unl, svaka sledecu verziju treba samo instalirati preko postojece (upgrade). Ja sam originalno instalirao 4.20.20 i radio upgrade do 5.0.20w bez izmena na sw.unl.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
pun1sh3r, Naravno da treba da ubacis mape. Potreban ti je Garmin XT - koji si ocigledno nabavio. Da bi ga koristio sa internim GPS-om ili ne-Garmin bluetooth GPS-om moras ga "otkljucati" - kako - nije dozvoljeno napisati ovde posto je u pitanju piraterija. Zatim ti trebaju Garmin mape i PC softver Map Source pomocu koga biras koje mape zelis da prebacis na telefon.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Stvarno steta sto sa nokia mapama ne radi kod nas navigacija.Mnogo je po meni bolji od Garmina,btw jel zna neko koja je zadnja verzija Scg route?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet