Hvala,udomili smo je,inace je mesanac i kao takav je univerzalan ne pripada ni jednoj rasi odredjenoj,jako je pametna.Ali i ne valjala kada je ostavim samu kuci,iz protesta mi sve rasturi po kuci,ali i ja sam taktiku nasao za to,pa malo pspremim sve sto voli da obori.Ljudi kada je vide misle da je u 99% slucajeva maltezer i u 1% bison,u ostalom neko joj je bio malterzer pa je povukla boju,lik gradju doduse malcice je veca i jos neke stvari sto se tice zlezde i linjanja recimo ,uospte se ne linja i to je jako zahvalno,uuh al se ja raspisah
Jedno pitanje, odnosno pomoc nekog ko ima iskustva sa oba telefona.
Da li da menjam Nexus 5 za LG G2.
Prvenstveno mislim na kameru, da li cu dobiti nesto bas vise da mi se isplati zamena
Sad bas gledam neke slike sa G2 od ranije i od skoro.
Kamera deluje kao da je sve losija.
One prve slike su stvarno bile odlicne,i sad kad uporedim ova sadasnja tura izgleda katastrofa,pri pribliznim uslovima slikanja.
Ovo je katastrofa
A ova je druga prica
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Cooomi, Dobre fotke sa Lumie i dobra obrada joa_d, Ova nocna HDR ti odlicno ispala ( ne vidim sta je tu HDR, al fotkao kao fotka je odlicnog kvaliteta za nocne uslove)... Dobre fotke i bez fix-a
Evo jedan HDR sa 808PV +ND filter = 35mb Kad se zumira tek se vidi kvalitet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.