majkon80, 808 snima sasvim korektno. Ubija ga losa video stabilizacija, ali ako fiksirash telefon da snima iz jedne pozicije snimci su odlicni. Sto se tice SymDVR applikacije i rada telefona pod opterecenjem, prosto neverovatni rezultati... Ne znam ni jedan android duplo jaci po hardveru od 808pv, da moze to da izvede...
Evo jedna slikana oko ponoci. ISO 200, eksp -1, ND OFF, BLIC OFF...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Baraba, SymDVR 1.3. Na prvom snimku koristio sam ovaj nosac http://i.imgur.com/Q7qNAYx.jpg zakacen na soferku, oslonjen na plastiku od kontrolne table ili sta vec. A u druga dva sam ga uglavio u nosac od profi DVR uredjaja koji je isto fiksiran na soferku i oslonjen na plastiku kod ventilacije. Tako da je ljuljanje i vibracija svedena na minimum. Sale_M, Hvala, hvala kolega
Ta jelka se ljuljala, ne mnogo, ali svaka grana po malo... Sinoc je duvao vetar u BG... I ja sam zadovoljan kako je ispala! Moze se obraditi odlicno i uhvaceno je to gradsko nocno belo snezno nebo
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.