Slike sa mobilnih telefona
Re: Slike sa mobilnih telefona
Postavio bi ja neku sliku ali ja kad postavim na moj nacin ona ovde izgubi sav kvalitet a i ovako nisu nesto jer sam kao sto znas amater 

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Poslednja izmena od Baraba u Uto, 06. Jan 2015. 09:18, izmenjeno 1 put ukupno.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ma mislio na ove ljude u pokretu sto su na poslednjoj slici
za nocne uslove + sneg,ja zadovoljan
A ima da kupim 808,pa ne znam sta da bude. Odlicna

A ima da kupim 808,pa ne znam sta da bude. Odlicna
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Mene moj telefon opasno zeza, ne znam dal se ovo kome desavalo ali moram da napisem ovde, jer sam izasao napolje da slikam sneg..
Imam ja baterije 30%, slikam 5-6 slika i telefon se sam ugasi, ja ga upalim i pise prazna baterija 0% i odmah se iskljuci. Iznerviram se ja i stavim ga u dzep, posle 5 min probam opet da ga upalim i isto. Nista, dodjem ja kuci iz setnje, i rekoh ajde da probam da ga upalim pre nego ga stavim na punjac, upalim i imam sta da vidim, 30% baterije i evo koristim ga sad normalno, padaju procenti sasvim normalno. I ko je sad ovde lud?!
Ne trazim resenje problema, jer sam odustao od toga, samo sam hteo da napisem tu anegdotu sa mojim veselim telefonom..
Kutija, odlicne su slike
Imam ja baterije 30%, slikam 5-6 slika i telefon se sam ugasi, ja ga upalim i pise prazna baterija 0% i odmah se iskljuci. Iznerviram se ja i stavim ga u dzep, posle 5 min probam opet da ga upalim i isto. Nista, dodjem ja kuci iz setnje, i rekoh ajde da probam da ga upalim pre nego ga stavim na punjac, upalim i imam sta da vidim, 30% baterije i evo koristim ga sad normalno, padaju procenti sasvim normalno. I ko je sad ovde lud?!
Ne trazim resenje problema, jer sam odustao od toga, samo sam hteo da napisem tu anegdotu sa mojim veselim telefonom..
Kutija, odlicne su slike

po tom pisaniju ocigledno je da je problem u temperaturi koja mu ne prija iz nekog razloga i pobrljavi jebem ga,tako bih rekao
vlade93, pa vrlo vjerovatno da se i blizi kraj bateriji ... nekome prije, nekome kasnije ... Nije to nista neobicno .
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Pa ko ce ga znati, on nije plastican, neko staklo je i nazad i napred, pa kad je hladan ono staklo bude ledeno..
Baterija u ovom servisu gde sam kupio, i gde bih sve radio je 25€ nova original, to mi je stvarno mnogo da dajem sad jer ne planiram da ga imam jos dugo, pogotovu otkad sam presao na kit kat.. Planiram na leto da zaradim neku kintu i da ga prodam i uzmem G2.
Ali da mogu da biram spoljasnji izgled telefona izabrao bih da bude bas ovakav, mnogo je elegantan telefon, to su mi u mnogi drugi rekli, ko ga je video uzivo zna sta pricam.. Ali da ne idemo u off, pomirio sam se sa ovim i guracu nekako dok ga ne promenim..
Baterija u ovom servisu gde sam kupio, i gde bih sve radio je 25€ nova original, to mi je stvarno mnogo da dajem sad jer ne planiram da ga imam jos dugo, pogotovu otkad sam presao na kit kat.. Planiram na leto da zaradim neku kintu i da ga prodam i uzmem G2.
Ali da mogu da biram spoljasnji izgled telefona izabrao bih da bude bas ovakav, mnogo je elegantan telefon, to su mi u mnogi drugi rekli, ko ga je video uzivo zna sta pricam.. Ali da ne idemo u off, pomirio sam se sa ovim i guracu nekako dok ga ne promenim..
filip89x, objanio si sta je 808 u svetu kamere,svaka cast.Jesi li doradjivao malo ili samo opalio
prelistavao sam malo temu,i bas je ruzno sto je imageshack onako uradio pa se vise ne vide slike,inace onaj clan koji je odlican fotograf sa jako skromnim aparatom tada je moonwalker80,inace ne dostaje mi JAZZ devojka koja je bila aktivna nekad,ajde de ako vidis baci neku sliku imala si lepe slike,taman da popricamo malo o Mijlsu Dejvisu,itd 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
zoreli, jesu li ovo slike od ove godine ili od pre sa Zuba?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Христос се роди !
cvoruga, Taken on January 2, 2015 ...
cvoruga, Taken on January 2, 2015 ...
16 godina na forumu MOBILNISVET
Nisam otvarao velike slike, ali sad kad sam kliknuo vidim da piše
.
Lepa planina, bio sam par puta, šteta što je daleko i što je put loš.
Neko mi skoro reče da ni Dom ne radi ili nije radio neko vreme, zbog politike naravno.

Lepa planina, bio sam par puta, šteta što je daleko i što je put loš.
Neko mi skoro reče da ni Dom ne radi ili nije radio neko vreme, zbog politike naravno.