pre jedno pola sata sam prodao se k800i pa cu sad da razmislim o nekom simbijanu najverovatnije nokia n73 bas mi se svidja video sam je kod druga posle duzeg vremena koriscenja se telefona malo da se prebacim na nokiu
moram nesto da kazem imam prijatelja koji menja cesto telefone ali za nekog kao sto je hagor jos nisam cuo ali to ima i dobre strane makar je covek probao skoro sve telefone koji postoje kod nas i ima veliko iskustvo sa istima
Spojio:gameforce:Sve to može u jednoj poruci.Koristi opciju "izmeni"
evo slichice mojih ljubimaca JasJam se bas i ne vidi jasno,ali sta da se radi,Treo je los po slaboj svetlosti i na maloj razdaljini kad su fotke u pitanju
Njegovan, pa naravno da moze da se osteti TS bilo kojim ostrijim predmetom, ali taj telefon nikad neces staviti u dzep?jel da?ja ga nosim u futroli....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
ja takodje odlicni su Qtek i Treo,a danas na kasi jedna riba i to dobra u Veru u kaficu je olovkom za pisanje pritiska TS ,al sto nju briga nije ona kupila
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
ja koristim nokiu n71, i zadovoljan sam samo mi se nesvidja izgled malo je ogroman.
ali kad vidite sta sve moze taj telefon onda vam nije bitna velicina.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
uzeo sam nokiu n73 i mogu da kazem da mi se vise svidja od se k800i koji sam imao i jos kad sam skinuo bateriju da vidim gde je proizveden aparat pisalo je made in finland pa me jos vise odusevilo sve pohvale za kompaniju nokia
N73 Music, siemens C65 (mnogo mi se svidja tastatura, pa on bleji kuci sa nekom drugom karticom), i D600.
a, zasto se ovo pretvara u komentarisanje K850?
fain2daniel, neverovatno ali taj fon sam video kod jedno sto radi u velefarmu nisam ni znao koji je dok nisam pitao....koje su prednosti i odnosu na prethodni model..naravno kad izuzmemo specifikacije koje su uocljive...(e-mail client....)
Nisam jos stigao da se malo igram sa njim a planiram cim budem imao vremena da mu uradim WM6 upgrade koji koliko sam uspeo da vidim prosto leti na ovom uredjaju inace sto se razlike u odnosu na 700w tice manje vise sw je dosta slican ali se vidi da su na izgledu poradili do najmanjeg detalja i kuciste je bukvalno isto kao na 680 modelu sa Palm OS'om za razliku od 700w ili wx koji jos vuce stari dizajn njegovog prethodnika 650 na Palm platformi
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Spyker, koliko mu traje baterija?Kad se koristi hard disk?Koristio sam jedno vreme samsung i300 sa fenomenalnim bluetooth stereo sluskama koje stizu u bundle pakovanju ali me je trajanje baterije cak i sa onom veceg kapaciteta razocaralo inace telefon je extra i svaka cast za windows platformu...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.