Hehe,to je tastatura takozvane visoke snj klase i takva je postala posle 15 dana koriscenja Inace sad imam novu-originalnu,skinutu sa malo koriscenog telefona i fercera samo tako.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Marko123, kako bre E1?? zar nije to E398 ja sam je pre imao pa mi otisla tastatura prvo se skidala pa je onda crkla,peky@n93, svaka cast za telefone . . .
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Super Sayian, lepo E1 ali sa maskom od e398 i modovan softver naravno
pa vidis da je pored menija dugme sa notom,to samo e1 ima... e398 ako ima to cetvrto dugme onda je sa neke mreze i nije nota na njemu... obicno je neki kruzic,ne znam sad...
Njami,
te sluske koje su duze od prosjeka, plus onaj kabl sa daljinskim za w950, imam kabla na sebi kao da pokusavam da uhvatim radio Tiranu. Mirko BGD, ja koliko sam vidio na slikama ti imas 15,4" a moje je 14.1".
btw, ja sam skroz zadovoljan, bas sam ga sad otvarao i cistio, jer je kao usisivac, kupi prasinu bolje od kirbija
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Ja za sada imam k800i i stari dobri k508 koji sam uzeo jos kad se pojavio... Obi, Sto pises dupli post sa skoro istim sastavom...Ako neznas a pretpostavljam, koristi opciju izmeni.
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.