Koji telefon imate???

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Koje je marke???

Nokia
97
49%
Siemens
8
4%
Samsung
15
8%
Sony-Ericsson
54
27%
Motorola
18
9%
Neka druga marka...
8
4%

Ukupno glasova: 200

djox
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 23:01

Post od djox »

Imam Samsung E600 vec 2 godine, i mogu da se pohvalim da mi stara baterija jos drzi 3-4 dana a imam i novu koju sam dobio u paketu, telefon se jos nijednom nije ukocio ili nesto sl... do duse kolike sam pare dao u to vreme ima da radi jos 1 000 000 godina :)

Volim_c++
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 17:08

Post od Volim_c++ »

Ja sam imao samo nokijine telefone.
3330, 7650, 6600, 6630, i pre dva dana sam dobio iz nemačke n80, koja je pravi izazov za mene.
Svi telefoni su mi donešeni iz nemačke, jer mi otac tamo radi već godinama :oops:
Pozdrav svima :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Volim_c++, pa ti si onda, cini mi se, jedini na forumu koji ima taj famozni telefon... :o ... pa, svaka cast ... :wink: ... moraces da nam das informacije o tvojim utiscima... :D

Pozdrav...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Volim_c++
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 17:08

Post od Volim_c++ »

ninolina, ni ja ga još nisam istražio jer mogu da ga koristim samo u offline... :cry:
Ali javiću vam kako me služi, kad budem pročačkao sve 8)

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Evo i ja da se izjasnim :roll: momentalno koristim 6680 i 3510i kao drugi tel za 065 mrezu izuzetno sam zadovoljan sa telefonima naravno zna se koji je bolji :roll: :D ako bude bilo prilike menjam ga za za neki jaci simbian model ali sa onim sto pruza stvarno sam miran bar 2 godine :o ali sta da vam kazem :wink: :roll: :D
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

w74
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 02:57

Post od w74 »

skoro svi su dobri koji imaju 2 mp kamere ali imas kombinaciju d750 (isti je ko k750 ) kupis ga onda kupis pojedinacno karticu sa 512 mb i dobijas w800 :D ali samo da se napomene da ja imam d 750 vec 9 mjeseci i zna da se sam restartuje nije cesto ali mozda u nedelju jedan put ili mjecesno 2-3 puta restartuje se i sam se ukljuci bez problema , dogodilo se da 3-4 puta u zadnjem par meseci da kada podesim alarm mobilni se ublokira i na ekranu stoji samo sat u pozadini ( sto je normalno i kada radi ) ali sat ne ide nego pokazuje vreme kada se blokirao i nisam dostupan tada, onda moram izvaditi bateriju pa da se ukljuci :D ali naviko sam na to, kada mi je vazno da me alarm probudi i da budem siguran onda iskljucim mob i on se ukljuci kada dodje vremena da zvoni :D sta znam sve u svemu je odlican mobilni d750 mozda treba da ga flesujem ili nadogradim sa drugi softver :D
spodelite znanje drugima kako bi nekad pomogli i sebi :)

AnalyseThis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 12:21

Post od AnalyseThis »

ja imam sony ericsson k700i i katastrofa je. bas sam razocan :( imam ga vec vise od godinu dana. prvo je odlicno radio ali sada je vec poceo da se gasi, ne prestaje da vibrira, gasi se svetlo, ne zvoni... :angry: u svakom slucaju jedva cekam da kupim n80 kada mu padne cena kod nas :)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

AnalyseThis, a da probash da fleshujesh taj k700 a? :roll:

AnalyseThis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od AnalyseThis »

nosio sam ga u servis i kao popravili ga...radio je sledecih 2 meseca i onda je pocelo da ga zaje**** punjenje :x :angry: :cry: pa onda sve ostalo... :( :smutny:

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ti bas nemas srece, to je ok telefon ali ti je zapao neki "problematican" ali zato kad ti stigne n80 svi problemi bice ti reseni :) :) :)
HOX Titanium gray

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Naravno mkvb, ne treba suditi za neki telefon da je loš ako je nekome loše radio. Ja imam K700i i radi perfektno, prezadovoljan sam sa njim i neću ga menjati dok totalno ne rikne. Pisao sam već na ovom Forumu o tome da sam ja imao problem sa Nokiom 2100 (kupio ga sestri) i Simensom M55, pomislio sam da su to krš telefoni, pa mi je jedna koleginica rekla da njoj ta Nokia radi perfektno i da baterija drži 5-6 dana. Jedan drug koji je kupio Simens M55 kad i ja ali na drugom mestu mi kaže da njemu Simens radi odlično, ima ga još uvek. Desi se nekada i da izađe cela srija koja je loša, ali ni tada ne treba osuditi neki model telefona kao loš, ali tu već ima izuzetaka.
Ghost

AnalyseThis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od AnalyseThis »

mkvb, verovatno si u pravu.. :wink: cuo sam podeljena misljenja...neki kaze da je los fon a neki da je sasvim ok...ne znam :? meni se eto tako zadesilo!!!! sto se tice n80 ne znam dal je to tacno :? neki su mi rekli da ne vredi kupovati ga odmah, ne sam zbog cene vec zbog nekih drugih stvari; navodno tek kasnije ce popraviti ono sto ne valja kod njega...mada ne znam na sta misle?! mozda ne software :unsure:

nevidljivi, ja sam bio prilicno odusevljen k700i; zato sam ga i kupio!!! verujem da nisu svi takvi ali interesuje me jedna stvar...da li zavisi od toga gde je telefon kupljen? i dal ima kod nas proverenih radnji? :?

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

AnalyseThis, naravno da zavisi od toga gde je kupljen. Ja sam ova dva baksuzna telefona o kojima sam pisao u postu gore kupio u radnji za koji se posle ispostavilo da je imala ceo kontigent neispravnih telefona, kasnije su tu radnju i zatvorili. Proverene radnje kod nas su: Logic Shop, Pin Plus, Telekom +, Mob Trend takođe nije loša radnja, kao ni Intercom. Doduše, ja sam K700 jupio preko Telekoma kada je pre mesec dana bila ona akcija - K700 i bel 150 tarifa, mada nekima to možda ne bi odgovaralo. Mislim da kupovina preko Telekoma nije loša, jedino je problem što si dve godine vezan za taj ugovor, ali to meni odgovara zato što su moji mesečni računi uvek tu negde. Inače, ohrabruje to što jako malo promeraka K700i ne valja i završava na reklamacijama, to sam pričao sa ljudima koji drže prodavnice i servise (otprilike od cele prodate serije na reklamaciju dođe 1-2 aparata). Po meni, jedini minus za K700i je to što nema proširivu memoriju, mada to kod njega i ne bi bilo dobro zbog kapaciteta baterije od 700 mAh (punio bi je svaki dan ako bi ga koristio kao MP3 plejer). Jedna mala zamerka se odnosi i na to što kao zvuk za poruku može da se stavi samo jedan od 6 ponuđenih, a ne bilo koji, ali to nije nešto bez čega se ne može preživeti, možda izbace za njega neki noviji softver koji će to ispraviti, kao i malo jače baterije. Nadam se da sam ti pomogao ovim odgovorom. Uzgred, K700i se može koristiti kao BT daljibac za PC, a nije potreban nikakv softver osim onoga koji se instalira sa BT adapterom, pozdrav.
Ghost

AnalyseThis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od AnalyseThis »

nevidljivi, inace i mene nervira to sto ima samo nekoliko melodija za poruke..ali dobro..nije to toliko strasno...samo sam hteo da ti zahvalim na odgovoru i da te pitam sta mislis o tehnomarketu? :unsure: rekli su mi da je to jedna od boljih radnji gde telefoni nisu skidani sa mreze?! :unsure: :wacko:

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Ne znam za Tehnomarket, znam samo da deru sa cenama kada je u pitanju bilo koji artikal, a da li imaju samo legalne telefone koji nisu skidani sa neke mreže, to ne znam, mada mislim da nisu loši. Uostalom, Nokia i SE uglavnom nemaju problema kada se dekodiraju, dok Motorola i Samsung imaju nekih problema što se tiče GPRS/MMS funkcionalnosti. Možeš ti i dekodiran telefon da pazariš, pa da ti šljaka extra (ja sam kupio Timovu Nokiu 3510i i radila je perfektno).
Ghost

svetlana
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 18. Maj 2006. 11:38

Post od svetlana »

imam samsung x 660 i mogu samo da saljem mms a ne i da ih primam.Svi parametri su podeseni.Da li je neko imao ovakav problem i da li mozete da mi pomognete. :smutny: :smutny: images/smiles/icon_smutny.gif
Neraspoložen sam!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Moze da shalje ali fajlove samo do 50 kb.... :wink: a da ih primash bi trebalo bez problema... A i nije ovde pesto gde treba da postavish pitanje...btw nisi rekla za koju mrezu...

project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 15:42

Post od project »

e da se izjasnim i ja : trenutno koristim D600 odusevljen sam i prezadovoljan sam tel, ali postoji par zamerki, NAMA GUMICU ZA LAKSE OTVARANJE SLIDERA :shock: :shock: a nervira me to sto imam samo ova tri skina(btw kako da ubacim jos neki) i to je to.....konacno sam doso do tel koji mi u potpunosti odgovara :P :P :P

inace koristio sam:hronoloski->BOSH B-Free daleke '99, SIMENS C35i daleke '00 zatim NOKIU 3310 '01 , NOKIU 3510' 02/03, SAMSUNG A800 '03, NOKIU 6600 '05 i NOKIU 6630 krajem '05 i konacno nasao tel koji je VRHUNSKI SAMSUNG D600!!!!!!!

project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 15:42

Post od project »

e zaboravih NIKADA ALI NIKADA NE BIH VISE KORISTIO SIMENS :dry: :dry: i nikada SONYERICSON ti telefoni su mi tako bzvz....

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

project, nema gumicu ali prst i dalje ne klizi preko ekrana tako da... :wink: zar nema 4 skina ? A inache teshko da cesh ubaciti nove skinove... 8)

Zaključana tema