Lepo kljune, lepo. I most sa lavovima je lepo ispao (obzirom kakav je mrak), i trg heroja. Tu desno ti je naša ambasada, a ispred s druge strane spomenika, u parku ispod mostića zalede jezero pa celo bude klizalište zimi. Simpa grad.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4 hvala, bice jos nekih pejzaza is Madjarske samo treba odabrati najbolje, bas je lep grad, video sam nasu ambasadu, naspram drugih ambasada i nije nesto odradjena, a ovaj trg sam slikao iz busa pa je slika malo "prljava".
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ova slika mi se bas svidela od pre neku noc . Nebo je slucajno ispalo super crveno
A ovu uhvatih iz busa slucajno pre dva dana kod Brankovog mosta i ismejao sam se slatko sta tip prevozi na krovu . Neka reklama i nesto slicno ali je smesno izgledalo
Inace , kljun, zadnja slika mosta ti je extra .Svaka cast . Umanjena jer je tako mnogo ostrija , moze da prodje kao razglednica 100 % .
evo par slika iz novog hotela Galerija!
na plafon su okacili maketu aviona, cepelina i leteceg balona a dole na zemlji se nalazi lepo uredjena fontana!
vlada1970 hvala, trudim se da budu sto bolje, bice jos pejzaza iz Madjarske, niste vi videli sve, najbolje ide za kraj. MilančeBGD extra slike, nemam reci samo tako nastavi.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
o5 ja i moji kaktusi..
nikada vise opravdanja nisam video u zivotu..
a ostale dve slicice, ne pitajte kako sam napravio, u pitanju je tepih i klasican mod..
@vlada1970, Hvala! Svi misle da sam zensko,ne znam zbog cega kada jasno pise da Z kao ZELENO a ne Zuto ,hehe... Mozes otici na http://www.myspace.com/djzelja tamo ima jos nekih slicica. Uskoro cu da ubacim jos slika ali sa QTEK S200,mislim da ih jos niko nije ubacio...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.