dobio sam na poklon Nokiju e52 pre tri dana, ali mi se ne svidja (nesto mi izgleda mnogo "pipavo - osetljivo") pa bih da je prodam. koliko bih mogao da dobijem za ovaj tel? znaci full pack, garancija original, svi, svi papiri...?
Нема на чему.
Процену коју урадим треба узети као почетну цену у нормалној продаји.
Увек би могло више ако "налети" неко погодан или мање ако га продаш оним бандитима што врше препродају.
Koliko realno mogu da dobijem za telefon Toshiba Portégé G900.
Postavljan je X puta na malim oglasima za 130eur,i samo mi se nude neke zamene/doplate/"koja je zadnja cena" i slicno.
Pa se zapitah,da li sam ja lud ili je cena nerealna.
nisi lud.
pogledaj moj predhodni post.
problem je nedostatak traznje na trzistu, sto se pogotovo manifestuje od pocetka godine, mada ni pre nije cvetalo nesto.
Puno srece sa prodajom, pogotovo takvih tzv "levih" modela i marki telefona koji nisu bas popularni, i koji se veoma tesko prodaju.
Npr ja koji radim sa telefonima nisam ni znao koji je to model, a sa toshibom se do sada nisam ni susretao niti znam nekoga ko koristi toshoba telefon ( mada japanska tehnaka je sigurno kvalitetna ) ali....
sad tek vidim da tel ima 2 mpx kameru, razmisli malo kako ljudi razmisljaju, ljudi ce pre dati 100eur za polovan samsung F480 koji ima 5mpx kameru ( posto je i dalje to najbitnije mnogima ), ili 110-120eur za N95 posto je nokia nokia, nego za tu toshibu.
Iskreno, mozes biti srecan sto te neko uopste i zove
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.