Ne znam kakav je tvoj slucaj, ali ako ti ne cujes razliku na iriveru izmedju slusalica od 50€ i 300din, onda ti je definitivno ostecen sluh ili si bacio u vetar tih 50€ na slusalice, jer ja na mom iriveru itekako cujem razliku izmedju mojih AKG slusalica i bilo kojih drugih, I TO NA MP3. Ako se iole razumes u hi-fi, znaces i to, da su zvucnici najslabija karika u lancu, i da se zvuk najvise menja promenom istih. U prilog mojoj tvrdnji, ja sa mojim slusalicama od 80€ savrseno mogu da cujem razliku kad ih nakacim na mobilni, komp, ili iriver (takodje ga posedujem), naravno na mobilnom je najlosiji zvuk, dok je zvuk sa irivera i kompa slicnog kvaliteta. Namerno necu da u pricu uplicem cd-plejer, gramofon i ostale analogne izvore, jer postoji poseban forum za hi-fi i ovde nije mesto za takvu diskusiju. Ne kazem da je izvor nebitan, stavise, treba i u njega uloziti radi boljeg zvuka, ali u ovom konkretnom slucaju, slusalice prave vecu razliku. Sa tvojom poslednjom recenicom se delimicno slazem