Pa starije mape sam i imao, i ne znam koji sam djavo instalirao ovu krekovanu verziju
Koristim garmin, ali kad vec imam instalirano nokia maps barem da rade.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Koristim sa Nokia maps mape za v1.2 koje su najdetaljnije od svih verzija za Scg...Postoji site sa kojeg mogu da se skinu nokijine mape za ceo svet bez koriscenja Maploader-a,po sistemu copy-paste
Pa cekajte radi li navigacija sa tim krekovanim nokia maps.I kako su uradjeni relativno manji gradovi na 1.2 mapama?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, rade sto ne bi. Po sadrzini mapa moze da se poredi sa TOmtom-ov Eastern Europe na kojoj se nalazi i Srbija. Ne znam sta ce ti to Garmin je zakon za symbian telefone.
ajde kad vec pricate o mokia maps, stavim ja taj drugi nokia maps, u stvari nebitno koja verzija probao sam vise. stavim starije mape scg sa detaljnijim prikazom (na samo auto put i magistrala), medjutim nece da nadje nijednu ulicu, npr. ako na mapi nadjem krajnu i pocetnu tacku nokia maps mi uredno odradi trasu (koja moram da priznam lepse izgleda nego na garminu), ali trazim kneza milosa 2 nema sanse da nadje, ni tu ni nijednu drugu adresu!?
e sad zasto bi hteo i nokia maps pored garmina, zivim u bg, retko kad mi treba navigacija u gradu. u stvari treba mi gde je neka ulica, a ne kako da dodjem do nje. u garminu su sve ulice iste debljine i na most details ne ispise imena svih pa mi je cesto tesko da se orijentisem cak i ako imam blizu orijentire npr vuk, slavija itd. nokia maps je sasvim druga prica za ovu potrebu, na svakoj ulici je ispisan naziv i razlicite su debljine nacrtane (e sad sto nije detaljna srbija to je vec drugi problem). ako neko zna resenje ovog problema hvala, moze i pp
Imam N82 i potrebna mi je mala pomoc oko instalacije Garmina 5.0, na pocetku same instalacije sa racunara, ne prepoznaje mi Drive koji trebam oznaciti kako bih nastavio instalaciju. To mi je kada odaberem opciju PC Suite a kada odaberem Data transfer napise mi Memory card in yse by other aplication i opet ne prepoznaje Drive. Kako ovo da resim? Nekoliko puta do sada sam izveo kompletnu instalaciju i nisam imao ovaj problem!
Pa moras da izaberes data transfer da bi memorijska kartica bila mass storage i onda ce je garmin instalacija prepoznati lepo.To sto ne mozes da udjes u data transfer mod je zbog toga sto neka aplikacija koristi memorijsku, instaliraj taskman pa ubij sve aplikacije(procese).
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ako koristiš best taskman idi u options-view-advanced-processes i tu pogasi sve. Ipak ti je neka aplikacija aktivna na kartici, iako je ne vidiš u taskman-u.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Onemoguci pristup internetu.Jel koristis Nokia maps?
Bolje ti je da uneses mapu Srbije preko kompa ako zelis da koristis Maps,mada ti ne bih preporucio jer je Garmin mnogo bolji.
kako da onemogucim pristup internetu? preskupo je tj mnogo skida kredit zato hocu da blokiram to pa mi objasni kako da to uradim? probao sam onu mapu koja ima u telefonu i skida kredit.
Dobro je sto moze na mmc da se ubace 2 foldera sa razlicitim garminom,tj ja sam ubacio i garmin 5.00.20 sa scg 1.9 i garmin 4.10 sa scg 1.9.Naravno jedan od ta dva foldera uvek reimenujem tako da samo jedan nosi naziv Garmin.Moje iskustvo sa garminom 5.00.20 i scg 1.9 je veoma lose jer mi sa poprilicnim zakasnjenjem javlja gde treba da se skrene i ne vide se nazivi sela na mapi.Na garminu 4.10 i scg 1.9 je mnogo veca preciznost i plus se vide sela pored kojih se prolazi.Da li mozete da mi uporedite ova dva garmina i vasa iskustva sa njima i koji je po vama bolji i njihove prednosti i nedostatke
Мени 5.00.20 брже хвата сателите у односу на сваки ранији Гармин.
Што се тиче прецизности,ни једна верзија ми ни несто посебно.Највише ми смета када стојим а он нешто 3пује да се крећем.
Meni se samo ponekad pojavi na ovoj zadnjoj verziji Garmina da se krecem iako stojim, mada mi to i ne smeta toliko. Ja sam na ovu karticu od 8GB instalirao Adria Route 2.10 i SCG 1.9 i extra radi. A na ovoj kartici koja je prije bila u njemu od 2GB sam instalirao isto zadnju verziju garmina samo sto sam u nju ubacio mapu CITY NAVIGATOR EUROPE NT 2008 tako da imam sve mape na 2 kartice.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.