vlade93, upravo to. Ovo je maksimum koji moze da se izvuce iz senzora na G3 i G2 + fix. Mada na G2 je vise naglasena crvena boja. To smo majkon i ja videli na par primera. G3 daje cini mi se daje prirodniju sliku. Evo tog testa,pa neka i drugi napisu svoje zapazanje
Jel ovo ona igrica gde trebamo da uocimo razlike na slikama? Broj i drugacija kola, osisano drvo, gospodja u toplesu na prozoru u zgradi na desnoj strani slike... Vi nadjite ostale razlike
Meni se vise svidjaju slike sa G3 nego sa G2 i mislim da ne realno kamera na G3 malo bolja,isto kao sto je na Z3 malo bolja od Z2.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
majkon80, vidi se da su boje bolje balansirane. Ima to jos da ispeglam Sale_M, Takodje,i meni se vise dopadaju slike sa G3
Hvala komso
Ova muzika mi je danas ulepsala dan
IPHONE 6 detalji nemoj da se salis, g3 boje su max max svaka cast kutija tesko da moze da se meri sa g2 (kazu za nijasnu bolje a i nije bas tako al ajde neka bude) Slike su EXTRA :)
Isti senzor. Bice tu jos igranja i boljeg kvaliteta,samo da se nadje vremena. Svakodnevne slike cu postavljati u G3 temi,da ne gusim ovde temu.
Inace,hvala svima [WHITE SMILING FACE]
Bolje prirodinije kako nas clan kutijagreha kaze a i bolje nema sta...mozemo mi da pricamo sta hocemo to se vidi iz Aviona da su bolje ja imam G2 a ipak kazem iskreno da su slika ne uporedljive sa nasim G2 to je to
Knele, ako cemo jos iskrenije, nijedan G2 ne daje onakve slike kakve je pravio kutija sa njegovim, tako da i nije merodavno meriti tvoje (i svako ko ima G2) slike sa kutijinim G2 i uporedjivati sa G3.
Malo losiji kvalitet sa Z3 nego inace,mozda mi je socivo bilo prljavo na prvoj slici
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.