Ama koji povratak, i sam sam tupeo android ovo, android ono, onda me je izdao kada sam video kako radi uzivo spram iphone, to je ona optimizacija sistema koja fali na androidu. Jos me vise iznenadilo sto cist android na nexus 4, od koga sam ocekivao da leti, da ce oduvati ovaj 4s, nije to uspeo. Planirao sam da uzmem nexus 4, Luca zna bas smo se dopusivali. I Miodragu sam najavio da idem na nexus 4 (njegov komentar je skaradan bio), i uzivo kada smo Luca i ja testirali cvcr. Luca je sam priznao i pisao u nexus 4 temi. Jos je iP4s pun ko oko, full twikovima i sve. I kako da pređem na sporiji uređaj? Sa losijim displejom? Kako? Izdao me android
Ko sumnja, moze da plati pice ili palacinke (nisam mnogo ješan), ubicu mu uzivo sve snove i nade ako misli da je android brzi i fluidniji. Ende.
Ps. Moram da kazem da je ovde u velikoj meri odbojan iOS korisnicima zbog Miodraga. On je vise korisnika androidu doneo nego sve samsung reklame. Malo im je odbojan kad on krene da omalovazava android. Cenim da je tako. Kod mene je postojao neki inat, da necu da probam iphone pa nek pukne. Mozda grešim jbg.