toda81, probaj to u npr pancevu pa probaj isto to na drugom mestu videces da gresis kakav 4.10 je krs 5.20.20 sljaka extra stvar je u tome da nakon UPDATEA treba da se uradi Restore Factory settings zna Svaba kako je meni bezao sa puta od tada sljaka bolje nego nuvi200
Igor88bg,a kako se radi taj Restore Factory settings?Bas bih voleo da mi garmin 5.00.20 radi kao vama posto vidim da ga puno hvalite i da ste zadovoljni njime
Jerkann,muke sam imao dok sam ubacio garmin jer nemam ni komp,a nisam ni blizu tog druga sto mi je ubacio garmin.Najgore kad nema covek cime tako nesto da uradi
Mirko BGD napisao:alatke->podesavanja->opste->pozicioniranje
u metod pozicioniranja moraju biti obelezeni pobojsani GPS, Integrisani GPS, Zavisno od mreze
a u sever pozicioniranja pod pristupna tacka izaberete Aktivan GPRS profil
napomena: u koliko koristite MTS mrezu ovde je potrebno da izaberete nalog koji ce koristiti APN gprsinternet u protivnom, ovo nece imati svrhe
Hvala vam puno na uputstvima.To cu da probam cim budem bio u mogucnosti da soferiram,tj tek kada odem kod suraka.Da li bi neko mogao da mi napise detaljno uputstvo kako se ubacuju mape za tom tom jer sam instalirao u tel TomTom_With_Internal_GPS_Support_v6.02.zip?
Samo se iskopiraju na karticu u folder Eastern_Europe. A onda napravi i folder TomTom na kartici i tu recimo mozes da ubacis razne glasove i sl. I sam program sve nadje i odradi.
Hvala miodrage,sutra cu u skoli da ubacim mape kao sto si mi napisao,ali ne znam da li na tom disku imam srpski glas.Muka mi je kad nesto trebam da radim na tom skolskom kompu jer imam samo instaliran bluetooth jer nece da se instalira usb kabl (pise nesto u smislu da trazi neki internet explorer 7 Ubme kad moram bluetothom da prebacujem u telefon neke vece fajlove.Ja vec imam na E folder tom tom,ali me interesuje gde se tacno ubacuje glas ako ga imam na tom disku?Da li ide direktno u taj folder tom tom ili mora da se napravi neki podfolder u fiolderu tom tom?To pitam zato sto kod mene na E u folderu tom tom nema ni jedan podfolder vec samo neki fajlovi
Uspeo sam da ubacim mapu Eastern_Europe i sve je ok.Zanima me samo da li postoji glas za tom tom na srpskom i da li ga ima neko od vas?Danas cu da isprobam tom tom,tj da vidim kako hvata satelite
toda81, za hladan start ponekad treba i 5 min, ali kad ga uhvati, vishe ga ne pusta. Srpski nisam nashao, raznih glasova na netu ima koliko volis. Moji omiljeni su Darth Vader, Jean-Luc Picard i Bonnie (US)
Miodrage,a kada npr udjes u neki tunel da li i tada odrzava signal sa satelitom ili ga gubi dok se ne izadje iz tunela?Garmin tada gubi signel,ali se po izlasku iz tunela brzo poveze sa satelitom.Koliko je precizan tom tom?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.