Slike sa mobilnih telefona
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Evo malo vesha
Zbog devojke sam slikao juce ove modele u prolazu ispod Doma Omladine .Bar da ih imamo na kompu . Super su i ona se "izgubila" kad ih je videla . Cene su , tu i tamo . Mislim da vredi dati oko 3500 dinara za komplet . Samo da nisam vec potrosio platu , bilo bi tu kupovine i to kakve
Samsung P850 :

Model na zadnjoj slici mi je najbolji , bar za mene

Zbog devojke sam slikao juce ove modele u prolazu ispod Doma Omladine .Bar da ih imamo na kompu . Super su i ona se "izgubila" kad ih je videla . Cene su , tu i tamo . Mislim da vredi dati oko 3500 dinara za komplet . Samo da nisam vec potrosio platu , bilo bi tu kupovine i to kakve

Samsung P850 :

Model na zadnjoj slici mi je najbolji , bar za mene

- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
evo jedna slika slikana sa se k810i dva moja pajtosa http://img246.imageshack.us/img246/5263/26er8.jpg
Narucene slike u temi o G800

Prva slika je na brzinu slikana, vec je poceo da pada mrak
Druga u potpunom mraku
Treca pojma nemam
Cetvrta i peta sa vestackim svetlom koje je bilo katastrofalno
E sad, igrao sam se malo sa expozicijom i na 100 je potreban stativ, probao sam i anti-shake i jos neke stvari i za sad ne znam jos kako je najbolje, moracu jos malo da experimentisem

Prva slika je na brzinu slikana, vec je poceo da pada mrak
Druga u potpunom mraku
Treca pojma nemam

Cetvrta i peta sa vestackim svetlom koje je bilo katastrofalno
E sad, igrao sam se malo sa expozicijom i na 100 je potreban stativ, probao sam i anti-shake i jos neke stvari i za sad ne znam jos kako je najbolje, moracu jos malo da experimentisem

Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!