XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ma nije moguce,bolje slike pravi G2 sto bi neki rekli
Stejer,pokidao si sa prvom slikom.
Ovo je cista automatika kod prve slike? Po ISO vrednosti sam zakljucio.
Nastavi i dalje
VeNoM, gradjevina kao gradjevina je lepa i zahvalna za slikanje, pogotovu nocu zbog dobre osvetljenosti, sad sta se unutar nje sve radi, u to ne ulazim
Kutija mutna je na cropovima,losi su uglovi uzasno [emoji14] [emoji3]
Salim se,dobra slika bash [emoji41]
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Kutija, tada neće da se buni i ako bude uslikano i sa fiksnim telefonom [emoji38]
Filipe, meni su HDR slike odlične... Beše na kompu ih spajaš i dorađuješ?
acamatic, Da preko PC deskotpa i laptop ( zavisi gde sam) i programa Photomatix Pro V. Al na laptopu mi je uzasan display, tek kad pogledam preko pravog PC i kvalitetnijeg monitora vidim kolko su kvalitetne fotke. Pa kad ih spajam na laptop ne znam na sata lice
Reci mi već kada tako ih slikaš, uslikaš tri slike, različite ekspozicije? Jel beše ide " - 1, 0, +1" i zanima me kako tačno ubodeš sve tri slike da budu isti ugao?
acamatic, Imash bash opciju u telefonu, fotoaparatu koja se zove Bracketing. Izaberesh 3 fotke od minus 2 do plus 2. Telefon u dve tri sekunde odslika sve tri. Za to vreme ruka mora da bude mirna, ili da nadjesh neki oslonac
U teoriji ako nemash Bracketing, onda morash tri fotke sam da uslikash. Jedno -2, jedno 0 i jednu +2 ekspoziciju. To ne vidim kako mozes sem ako nemash tripod.
Hvala filipe na detaljnijem objašnjenju. Ja sam iskreno koristio posebnu aplikaciju za HDR fotke koja automatski uslika tri slike i odmah ih sklopi u jednu. Tako da se nisam nešto bakćao posle sa njima na kompu. A da to važi što kažeš ako hoću da slikam manuelno da se izrazim, moram da ima stalak..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.