Za sada moram i ja da promenim misljenje . goxee, odlicne slike .
Izgleda da sam ja na forumima i kojekuda ,gledao primere slika koje je pravio neko ko nema pojma o slikanju ili su ih namerno napravili onako ruzne . Ovo sto vidim ovde sasvim je ok .
Ima li sanse da vidimo i neki klip preko dana i sa vestackim svetlom goxee, u full rezoluciji ?
Vlada Zem , odlicna slika a madness , malo ostrije
vlada1970, klip..., sta to bese? Veruj mi ni ja jos nisam video kako izgleda kvalitet klipa, nisam jos ni probao da snimam sa ovim telefonom, potpuno sam zaboravio na to , ali nema problema, bice i neki klip.
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Meni je foto sa Mob sila prilika - ali radi posao , (6500s)
Nisam video da je iko ovde javio da je uopšte i odštampao svoju fotku s moba na papir
(ja jesam , i OK je, samo je malo "digitalna" )
Vlada Zem, nije niko javio ali i ja sam odstampao neke fotose sa N73 i mogu ti reci da uopste ne izgledaju lose. Doduse ispale su tako, jer je stvarno bilo lepo vreme i idealni uslovi za foto seansu. Razlika se inace vidi u odnosu na digitalni foto aparat,mada rezultati ce u buducnosti biti sve bolji,nadam se...
Danas sam kod drugara gledao slike koje je slikao sa N73ME i odneo ih je razviti i slike su ispale odlicno. Malo ima po coskovima nekog mutnila ali nista sto bi pokvarilo sliku ili da je ucini ruznom i nesagledivom! Razvio ih je u velicini 15xne znam koliko ali to su one sto staju u svaki standardni album!
Sve u svemu slike su odlicne kada se razviju!!!!
Ne znam kakve su kad se razviju sa telefona koji imaju jacu kameru!?
Ja sam prosle godine razvio 4-5 slika sa 6630 i stvarno su dobro ispale, jeste primecuje se razlika u odnosu na foto ali sasvim pristojno izgleda
Sa k800i jos nisam probao moram i to da probam, pa da vidim kako to izgleda
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
gallee, DPI je Dots per inch - to ti je mera za rezoluciju prilikom stampanja. Odredjeni broj tacaka koje koje stampac sa svojim tonerom moze "proizvesti" na velicini od 1 inca (2,54 cm)
Ja stampam slike na foto papiru jos od SE W800, posle i sa K800 a sada sa N73me i mogu reci da sam sasvim zadovoljan njihovim izgledom, cak sta vise nekad se desi da slike ispadnu bolje nego "prave" fotografije.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
gallee, obicno kupim a4 foto papir pa na njemu odstampam 4 fotografije, naravno ostavim malo prostora izmedju slika tj. ne zauzmu citav a4 papir. Imam i 10-ak slika odstampanih na 15x10cm foto papiru(nesto su vece od ovih sto stampam na a4) i isto odlicno izgledaju.
E da, cisto iz fore jednom ili dva put sam odstampao punu a4 fotografiju(i par puta po 2 tj. jedna slika je pola a4 papira) i jeste da je mozda malo mutno ali isto ne moze da se kaze da su lose fotografije!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.