Nisi fokusirao ni tamo ni vamo trebalo je daljinu da fokusiras a ne ove kamencice
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M kada je mob na zemlji malo je teže da se vidi šta je u fokusu a da pritom se ne isprljam....
slika je ispala onako kako sam zamislio
jedna panorama
VeNoM, dap, 808 je u pitanju...
Uključio sam ND filter i povećao ISO na 1600 pa je zato malo zrnastija, ali sam preko photoshopa malo smanjio osvetljenje i povećao kontrast da bih ispeglao šum To je max što se tiče otvora, 2.7sec :/
Cooomi, pregledah sad tvoj flickr nalog, svaka čast za sve fotke. Oduševlja me kako hvataš kadrove. I one sa lumiom 1320 su ekstra. 808 je u pravim rukama
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.