Скоро сам ја почео да улажем у музику. Прво сам купио добру звучну, па сам купио звучнике, и на ред су дошле слушалице.
Ја сам ти скроз зелен. Ја не верујем једном коментару или једном сајту, већ кад нешто тражим узмем и читам на 16 различитих страна.
Само сам навео свој пример. Погледај мало тестове по нету, прочитај нпр ову тему: http://forum.benchmark.rs/showthread.ph ... ight=hd681
па онда види где ћеш стићи.
Избор слушалица много зависи од тога на чему слушаш музику и шта слушаш.
Ако се музика слуша на неком sgs2 или се слуша само MP3 онда ти је све преко 1000дин бацање пара. То је као кад купиш мечку и возиш се по макадаму.
HD381 и HD681 прави фирма Superlux, Тајванци. Квалитет звука одличан, кажу да свирају као много, много скупљи модели познатијих фирми. Квалитет израде мало лошији. Негде мора да се приштеди.

A slusao bih muziku najvise na telefonu (Note 3), a pored njega nekad naravno na tabletu i kompu/laptopu...
 A slusao bih muziku najvise na telefonu (Note 3), a pored njega nekad naravno na tabletu i kompu/laptopu... 

Naravno da nije, nego, ja sam iz KG-a i zivim blizu Plaze pa sam tu video tih par Sony modela, a gledao sam na ostalim sajtovima koji imaju radnje u KG-u  tipa winwin, pcpractic, Gigatron i Comtrade je isto i ima ih u Plazi, ali nema niko neki veci izbor slusalica osim Comtrade i Gigatrona, dok ostali mozda uopste i nemaju, pa jedino zbog toga, ne znam gde bih mogao da nadjem te Sennheiser (u gigatronu imaju bubice a u comtradu je samo hd201 pristojne cene) i Superlux...
 Naravno da nije, nego, ja sam iz KG-a i zivim blizu Plaze pa sam tu video tih par Sony modela, a gledao sam na ostalim sajtovima koji imaju radnje u KG-u  tipa winwin, pcpractic, Gigatron i Comtrade je isto i ima ih u Plazi, ali nema niko neki veci izbor slusalica osim Comtrade i Gigatrona, dok ostali mozda uopste i nemaju, pa jedino zbog toga, ne znam gde bih mogao da nadjem te Sennheiser (u gigatronu imaju bubice a u comtradu je samo hd201 pristojne cene) i Superlux...