Upgrade slušalica i preporuka
Vlada Zem, pa vec sam pisao o tome sta fali i sada se ponavljam ali aj' ..... dakle kod ad-15 me nervira ono "pucanje" kad se pokrene prva pesma i kada se reprodukcija zavrsi, zatim - ima sum u pozadini (nije toliko izrazen ali se cuje) pogotovo se uocava kod smart movie-a ..... slusalice su Sony Clip-on bubice 16 oma .... model je mdr-j20 i kostale su 20E ... nisu vrh ali bi trebalo da su dobre
Sensitivity: 104dB/mW
Impedance: 16 ohms
Frequency Response: 18-22,000Hz
Driver Unit: 13.5mm
Magnet: Neodymium
...... isto je i sa Altec Lansingom i nekim MSI slusalicama .... sutra cu bas da probam sa sestrinim Koss bubicama...
Koren, vrlo je nezgodno ako ti zazvoni telefon u busu, a tebi ad-15 utaknut u fon...
pozdrav...
Sensitivity: 104dB/mW
Impedance: 16 ohms
Frequency Response: 18-22,000Hz
Driver Unit: 13.5mm
Magnet: Neodymium
...... isto je i sa Altec Lansingom i nekim MSI slusalicama .... sutra cu bas da probam sa sestrinim Koss bubicama...
Koren, vrlo je nezgodno ako ti zazvoni telefon u busu, a tebi ad-15 utaknut u fon...
pozdrav...
b_udder, slušalice ti jesu dosta dobre, ali to što pominješ u već skoro deset postova (pucketanje i šum) nije do slušalica, nego do telefona, i do konkretnog MP3 ripa. Takav je kakav je, nije idealan, ali je slušljiv.
Dobra ti je ideja da instalaciju plejera staviš na telefon, prvo da možeš i sa druge kartice da pročitaš fajl, ali mnogo važnije da ne čita i program i muziku u istovreme sa istog mesta/medija, jer je time čitanje pesme sporije (i veće šanse da secka). Ili barem ja to tako kapiram.
Hoćeš savršen zvuk? Kupi: neki bolji diskman, Sennheiser (min. 35mm zvučnik), i originalan disk. --- In the meanwhile, low the criteria.

Dobra ti je ideja da instalaciju plejera staviš na telefon, prvo da možeš i sa druge kartice da pročitaš fajl, ali mnogo važnije da ne čita i program i muziku u istovreme sa istog mesta/medija, jer je time čitanje pesme sporije (i veće šanse da secka). Ili barem ja to tako kapiram.

Hoćeš savršen zvuk? Kupi: neki bolji diskman, Sennheiser (min. 35mm zvučnik), i originalan disk. --- In the meanwhile, low the criteria.

gargamel4, eto, znao sam da ce me neko prozivati da se ponavljam

zasto se onda to ne pojavljuje kad koristim hds-3? ...... i jos sam video na nekim forumuma da neko uopste nema takvih problema sa ad-15 ...... mislim, ne treba mi savrsen zvuk, ni diskmen ni originalni diskovi, ali moj MSI mp3 plejer ima bolji zvuk ..... a kriterijum - pa nize od ovoga je mucenje

p.s. n91 plejer mi je na telefonu, a sece ko blesav ....... ali to je sigurno zato sto je fon u rasulu i imam nekoliko plejera...
pozdrav...

zasto se onda to ne pojavljuje kad koristim hds-3? ...... i jos sam video na nekim forumuma da neko uopste nema takvih problema sa ad-15 ...... mislim, ne treba mi savrsen zvuk, ni diskmen ni originalni diskovi, ali moj MSI mp3 plejer ima bolji zvuk ..... a kriterijum - pa nize od ovoga je mucenje

p.s. n91 plejer mi je na telefonu, a sece ko blesav ....... ali to je sigurno zato sto je fon u rasulu i imam nekoliko plejera...

pozdrav...
Pa nije baš prozivka, nego se niko na to ne obazire . . .
E pa ako je tako onda ne znam. Znači neki nemaju problema (šuštanja i puckanja), sa AD-15, a ti imaš? A što ne prodaš AD-15 nekome (još ga nemaju svi koji bi voleli da ga imaju), a ti ne modifikuješ hds-3 kao na slikama? Ne izgleda toliko lepo, ali ima mikrofon, koji i sam kažeš da ti je važan. Imaćeš i metar kabla više nego što ti treba, ali kad počne da riknjava, imaćeš šta da skraćuješ
Kako ti radi fabrički plejer? Ako ti i on secka, verovatno ti je krajnje vreme za format

E pa ako je tako onda ne znam. Znači neki nemaju problema (šuštanja i puckanja), sa AD-15, a ti imaš? A što ne prodaš AD-15 nekome (još ga nemaju svi koji bi voleli da ga imaju), a ti ne modifikuješ hds-3 kao na slikama? Ne izgleda toliko lepo, ali ima mikrofon, koji i sam kažeš da ti je važan. Imaćeš i metar kabla više nego što ti treba, ali kad počne da riknjava, imaćeš šta da skraćuješ

Kako ti radi fabrički plejer? Ako ti i on secka, verovatno ti je krajnje vreme za format

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Dame i Gospdo,
Posle opseznog i mukotrpnog testiranja "Budzevine" V0.1.46 Beta dosli smo do zakljucka da je platforma dovoljno stabilna za siru komercijalizaciju!
I zato bez daljeg odlaganja... Firma za herdversku modifikaciju Koren Inc. predstavlja:
Budzevinu V 1.0

Kao sto mozete primetiti poboljsanja na finalnoj verziji su brojna, a navescemo samo neka:
1. Primenom novog tipa kabla, kuciste je mnogo kompaktnije i prijatnije za oko.
2. Primenom nove "hold & grip" tehnologije garantuje se duzi vek trajanja i veca izdrzljivost samog uredjaja.
V 1.0
V 0.1.46 Beta
* Tacke 1 i 2 mozete najlakse uporediti ukoliko uvecate slike
PozZ

Posle opseznog i mukotrpnog testiranja "Budzevine" V0.1.46 Beta dosli smo do zakljucka da je platforma dovoljno stabilna za siru komercijalizaciju!
I zato bez daljeg odlaganja... Firma za herdversku modifikaciju Koren Inc. predstavlja:
Budzevinu V 1.0

Kao sto mozete primetiti poboljsanja na finalnoj verziji su brojna, a navescemo samo neka:
1. Primenom novog tipa kabla, kuciste je mnogo kompaktnije i prijatnije za oko.
2. Primenom nove "hold & grip" tehnologije garantuje se duzi vek trajanja i veca izdrzljivost samog uredjaja.

* Tacke 1 i 2 mozete najlakse uporediti ukoliko uvecate slike
PozZ

- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Ha ha ha....... A sta ces mi ti onda?DEL BOY napisao:mogao bi da napravis masovnu proizvodnju ovog. sve ce ici preko mene , ti samo treba da pravis , da kupujes materijal , da saljes postom.... , pa cemo pola tebi pola meni![]()
![]()
![]()

Nisi dobro procitao nesavrsena je verzija 0.1.46 Beta a iz nje je proistekla verzija 1.0 FinalDexter napisao: Da,to sam hteo da kazem v1.0 mi mnogo bolje izgleda od v1.46 ... Mig, mig!
Nova verzija ima hardverskih problema i nije dobro usavrshena...
Sto se masovne proizvodnje tice, nema problema ali kad prodje ispitni rok, jer ne bih bas da gradim buducnost na budzenju hds-3 konektora!!!

gargamel4, pa nije ad-15 bas toliko los
..... mozda zbudzim i hds-3, ali ovaj necu prodavati
..... sto se tice fabrickog plejera - ne secka ali nisam bas zadovoljan kvalitetom ... a i power mp3 je daleko vise "user friendly"
..
blade_bre, n91 plejer mi nije seckao samo na pocetku .... a sada ga ni ne koristim .... tj. sece ako se nalazim u onom glavnom delu gde je i tajmlajn i one sluske, a ako se vratim na liste itd, onda ne secka...
pozdrav...

blade_bre, n91 plejer mi nije seckao samo na pocetku .... a sada ga ni ne koristim .... tj. sece ako se nalazim u onom glavnom delu gde je i tajmlajn i one sluske, a ako se vratim na liste itd, onda ne secka...

pozdrav...