Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Vlada Zem, pa vec sam pisao o tome sta fali i sada se ponavljam ali aj' ..... dakle kod ad-15 me nervira ono "pucanje" kad se pokrene prva pesma i kada se reprodukcija zavrsi, zatim - ima sum u pozadini (nije toliko izrazen ali se cuje) pogotovo se uocava kod smart movie-a ..... slusalice su Sony Clip-on bubice 16 oma .... model je mdr-j20 i kostale su 20E ... nisu vrh ali bi trebalo da su dobre

Sensitivity: 104dB/mW

Impedance: 16 ohms

Frequency Response: 18-22,000Hz

Driver Unit: 13.5mm

Magnet: Neodymium

...... isto je i sa Altec Lansingom i nekim MSI slusalicama .... sutra cu bas da probam sa sestrinim Koss bubicama...

Koren, vrlo je nezgodno ako ti zazvoni telefon u busu, a tebi ad-15 utaknut u fon...

pozdrav...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

b_udder, slušalice ti jesu dosta dobre, ali to što pominješ u već skoro deset postova (pucketanje i šum) nije do slušalica, nego do telefona, i do konkretnog MP3 ripa. Takav je kakav je, nije idealan, ali je slušljiv. ;)
Dobra ti je ideja da instalaciju plejera staviš na telefon, prvo da možeš i sa druge kartice da pročitaš fajl, ali mnogo važnije da ne čita i program i muziku u istovreme sa istog mesta/medija, jer je time čitanje pesme sporije (i veće šanse da secka). Ili barem ja to tako kapiram. ;) :?

Hoćeš savršen zvuk? Kupi: neki bolji diskman, Sennheiser (min. 35mm zvučnik), i originalan disk. --- In the meanwhile, low the criteria. 8) 8) 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

gargamel4, eto, znao sam da ce me neko prozivati da se ponavljam :D ;)
zasto se onda to ne pojavljuje kad koristim hds-3? ...... i jos sam video na nekim forumuma da neko uopste nema takvih problema sa ad-15 ...... mislim, ne treba mi savrsen zvuk, ni diskmen ni originalni diskovi, ali moj MSI mp3 plejer ima bolji zvuk ..... a kriterijum - pa nize od ovoga je mucenje :D :D

p.s. n91 plejer mi je na telefonu, a sece ko blesav ....... ali to je sigurno zato sto je fon u rasulu i imam nekoliko plejera... :roll:

pozdrav...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa nije baš prozivka, nego se niko na to ne obazire . . . :)

E pa ako je tako onda ne znam. Znači neki nemaju problema (šuštanja i puckanja), sa AD-15, a ti imaš? A što ne prodaš AD-15 nekome (još ga nemaju svi koji bi voleli da ga imaju), a ti ne modifikuješ hds-3 kao na slikama? Ne izgleda toliko lepo, ali ima mikrofon, koji i sam kažeš da ti je važan. Imaćeš i metar kabla više nego što ti treba, ali kad počne da riknjava, imaćeš šta da skraćuješ :lol: :lol: :lol:

Kako ti radi fabrički plejer? Ako ti i on secka, verovatno ti je krajnje vreme za format :?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

b_udder, ne bi n91 trebao da sece... meni radi odlicno!!!

8)
...shit happens... keep d smile!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Dame i Gospdo,
Posle opseznog i mukotrpnog testiranja "Budzevine" V0.1.46 Beta dosli smo do zakljucka da je platforma dovoljno stabilna za siru komercijalizaciju!

I zato bez daljeg odlaganja... Firma za herdversku modifikaciju Koren Inc. predstavlja:
Budzevinu V 1.0

Slika

Kao sto mozete primetiti poboljsanja na finalnoj verziji su brojna, a navescemo samo neka:

1. Primenom novog tipa kabla, kuciste je mnogo kompaktnije i prijatnije za oko.
2. Primenom nove "hold & grip" tehnologije garantuje se duzi vek trajanja i veca izdrzljivost samog uredjaja.

Slika V 1.0
Slika V 0.1.46 Beta

* Tacke 1 i 2 mozete najlakse uporediti ukoliko uvecate slike

PozZ
:D :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

jao extra , odlicno izgleda a i pretpostavljam da se i dobro cuje . mogao bi da napravis masovnu proizvodnju ovog. sve ce ici preko mene , ti samo treba da pravis , da kupujes materijal , da saljes postom.... , pa cemo pola tebi pola meni 8) :wink: :D :lol:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Dobro je ispalo... :wink:

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Odlicne su te napravljene stvari...
...shit happens... keep d smile!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

odlicno je , odlicno , mnogo bolje izgleda v1.0 nego v0.1.46 Beta pogotovo zbog novog kabla 8) :D

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da, to sam hteo da kazem v1.0 mi mnogo bolje izgleda od v1.46 ... :wink:

Nova verzija ima hardverskih problema i nije dobro usavrshena...

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

DEL BOY napisao:mogao bi da napravis masovnu proizvodnju ovog. sve ce ici preko mene , ti samo treba da pravis , da kupujes materijal , da saljes postom.... , pa cemo pola tebi pola meni 8) :wink: :D :lol:
Ha ha ha....... A sta ces mi ti onda? :D Ja vec studiram za menadzera, ne treba mi jos jedan! :P :P :P

Dexter napisao: Da,to sam hteo da kazem v1.0 mi mnogo bolje izgleda od v1.46 ... Mig, mig!

Nova verzija ima hardverskih problema i nije dobro usavrshena...
Nisi dobro procitao nesavrsena je verzija 0.1.46 Beta a iz nje je proistekla verzija 1.0 Final

Sto se masovne proizvodnje tice, nema problema ali kad prodje ispitni rok, jer ne bih bas da gradim buducnost na budzenju hds-3 konektora!!! :D 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

gargamel4, pa nije ad-15 bas toliko los :oops: ..... mozda zbudzim i hds-3, ali ovaj necu prodavati :) ..... sto se tice fabrickog plejera - ne secka ali nisam bas zadovoljan kvalitetom ... a i power mp3 je daleko vise "user friendly" :D ..

blade_bre, n91 plejer mi nije seckao samo na pocetku .... a sada ga ni ne koristim .... tj. sece ako se nalazim u onom glavnom delu gde je i tajmlajn i one sluske, a ako se vratim na liste itd, onda ne secka... :?

pozdrav...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

sorry,my bad...spetljao sam se malo u verzijama.. :D v1.0 mi je stvarno gotivna... 8)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Posto sam se izvestio za pravljenje adaptera za nokiu, sad bih probao da to isto uradim sa SE! Ima li nekih novih linkova, ili saveta, posto mislim da Se ima mnogo vise razlicitih vrsta handsfree-jeva! Ajde da naucim i SE ba da se bacim na samsung i motorolu! :) :wink:

PozZ

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Sa Samsung tje biti malo teze zbog ulaza koji oni imaju ali dobro.. 8)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Pa dobro, o samsungu cemo kasnije da razmisljamo :wink: dajte sada za SE! :) :D

PozZ

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ne bih hteo kvariti :wink: :wink: entuzijazam, ali, čemu budžiti SE kad to već postoji u paketu?

Samsung i ne zaslužuje da se budži :lol: ,
zezam se, ima otvor rođen za 2,5mm, možda preko toga... Meni je radilo preko toga na X400, a koliko vidim na E720 je isti ulaz.

Pozdrav

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

mozda za Sagem? :P :wink:

pozdrav...

Vlada Zem
Expert
Expert