Vaš desktop
Re: Vaš desktop
mezzano, sve sto si nabrojao i apex launcher pro, i photoshop za pravljenje svega, takodje kombinujem i sa nekim drugim widgetima neke edditujem preko APK mangera isto kao i CM teme sto editujem pa onda to koristim.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
acamatic izvoli : https://www.dropbox.com/s/e14t7aq418yyd ... dviews.jpg
Omega ROM v43.3 Jelly Bean 4.1.2

Omega ROM v43.3 Jelly Bean 4.1.2

Poslednja izmena od zoreli u Čet, 16. Maj 2013. 17:07, izmenjeno 1 put ukupno.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
zoreli, ovo mi se sviđa, ne menjaj 

- zoreli
- Moderator
Baraba , i meni je ovaj look extra ... Omega rom je stvarno dorađen maksimalno i jedva čekam da izađe zvaničan 4.2 za S3 pa da vidim kakav će biti Omega 4.2 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
zoreli, vidim, sviđa vam se Sense 5 look...

Ili bar pozadina

Ili bar pozadina

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- zoreli
- Moderator
Poslednja izmena od zoreli u Pet, 17. Maj 2013. 08:04, izmenjeno 1 put ukupno.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
zoreli, Next launcher 3D je po meni savršen, koristim ga na oba androida i radi odlično, od kako sam ga instalirao ne menjam ga, zasita sjajan launcher.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
lesa0208, i ovaj put si me ostavio bez teksta,naravno u pozitivnom smislu,svaka cast..
zoreli, ovaj 3D launcher stvarno ekstra izgleda,jaoo kada vas gledam kako tako personalizujete ekrane,dodje mi da odmah kupim neki android telefon..
zoreli, ovaj 3D launcher stvarno ekstra izgleda,jaoo kada vas gledam kako tako personalizujete ekrane,dodje mi da odmah kupim neki android telefon..

- znemanja
- Moderator
acamatic, Kao korsinik N8 moram da priznam da andorid ima daleko, ali daleko veće mogućnosti presonalizacije, launcheri koji postoje za Andoird OS omogučavaju da se sve, ali sve promeni. Jedini launcher koji nešo vredi na Belle OS je SPB Mobile Shell.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Znam znemanja, a i svakim danom samo moze sve vise i vise,stvari da nam gase..Ja sam realan,pricao sam bas sa kolegom dekijem,hteli mi to ili ne,moracemo da predjemo na drugu platformu,jer bukvalno ovi nasi kao da nas teraju sa s^3..
Znam da nije mesto,i ne zelim da spamujem,ali postoji problem sto taj SPB vredi samo ako je 3D,ovako nista..I naravno free ne moze da se nadje,a cena mu je 15e...
Znam da nije mesto,i ne zelim da spamujem,ali postoji problem sto taj SPB vredi samo ako je 3D,ovako nista..I naravno free ne moze da se nadje,a cena mu je 15e...
- znemanja
- Moderator
acamatic, Tačno tako, sve više stvari gase za symbina, korisnici će biti prinuđeni da pređu na drugu palatformu. Otkako koristim andorid sve manje koristim N8 za bilo šta drugo osim za slikanje/video i slušanje muzike.
Malo mi je bezveze što SPB Shell 3D može da se nađe u "narodnoj" verziji za Andorid, ali ne i za Belle OS, tu mora da se plati
Malo mi je bezveze što SPB Shell 3D može da se nađe u "narodnoj" verziji za Andorid, ali ne i za Belle OS, tu mora da se plati

zoreli, samo da mi je znati gde nalazis ove wallpapers-e,svaki mi se svidja..
Nekako mi je lepse sa 3D launcherom,to je ono moje misljenje..

Nekako mi je lepse sa 3D launcherom,to je ono moje misljenje..
MeegoHarmattan, verovatno najomraženiji OS za tom "personalizacijom" kojom žudite.

Ali polako, videćemo
pozz

Ali polako, videćemo
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Vlada Zem, kako si ubacio widget za vremensku prognozu na home screen?Svidja mi se 
Evo i od mene trenutni

Evo i od mene trenutni

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Lesa, to je "Lockscreen", hehe naše n9 ni nemaju "Homescreen". A to je opcija u Meecast, a može kroz HSsettings da se "nalepi" i na sva 3 ekrana, nije praktično ako imaš druge informacije preko celog ekrana

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm