znemanja, a da tek znaš kako su me samo komarci bockali dok sam slikao... Hvala.
Svi kače sve lepše i lepše slike, bez obzira na telefon. A onda se neko nadje pametan pa kaže moj telefon ima bolju kameru.
Dejane, lepo je videti kako novi clanovi postavljaju slike Ip 6 + ima odlicnu kameru,tako da samo napred
Mi stariji clanovi smo vise dosadili i Bogu i narodu
Ali nemojte ljudi kaciti slike preko Tapataka,em se ne vide osim u njemu,em je velicina slike smanjena dosta.Ako nemate flickr,sibnite na dodaj.rs i gotovo
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Apolo, hvala Z2 moze da napravi solidnu fotku nocu,dok recimo S5 koji isto imam nocu skoro neuoptrebljkiv zbog nedostatka manuelnih podesavanja.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.