cale, cestitke i od mene,pa da padne neki mini test ovih dana by you
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Kod mene je došlo do malih promena, prodao sam 6610, i zamenio M600 za N73ME u full opremi, glava za glavu. Jedino ovoj N73 što sam uzeo ne radi dugme za pojačavanje zvuka, ali nadam se da ću to uskoro srediti.
Pozdrav!
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Nikola031, cestitke na nokiji,sad kombinujes multimediju na s60 i touch i internet na uiq3.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ja sam danas kupio,nokiu n97,extra telefon,nego mi dali pogresne slusalice,full paket (slusalice,usb,cd,baterija,olovkica,punjac za bateriju,postolje usb,i obicno,) sve to za 700 eura!!!! Sta mislite o tome?
ja cu se danas ako bog da resiti 5800xm i uzeti n82 ponovo... Ipak i posle mesec dana nisam mogao da se naviknem na TS,par puta sam hteo da ga stvaim pod tocak i jedno 4 puta da predjem,cisto da budem siguran da je mrtav!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.