Nije bila moja ideja za vraćanje ali dobar mi je drugar pa sam zato pristao na vraćanje posle par dana. Nego gledam na KP čovek prodaje nove iPh-5S 16gb sim-free po 480€ pa sam opet u dilemi ...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
zoreli, uopšte me ne cudi taj tvoj drugar. Retki su ljudi koji mogu, pogotovu posle duzeg koriscenja iOSa da predju na Android. Ja sam na WP presao i sve mi je bilo prilicno logicno, i oko svega sam se brzo snasao. Kad god me neko zamoli za pomoc oko Android uredjaja ja se gubim, jednostavno ne moze da mi legne pa to je...
Jesi probao ti WP uredjaje? Ako nisi, topla preporuka!
Tebi, zoreli, svaka čast kada imaš živaca i volje da tim intenzitetom i u tako kratikm vremenskim intervalima menjaš telefone, ali mislim da bi trebao da pokušaš da se smiriš bar par meseci sa jednim modelom
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.